7 сайт за обяви за чужбина

wood

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
42   0   0
Реших да поизчистя ненужни сайтове и домейни с който не се занимавам а само заемат място на сървъра... не че ми пречат, пада по някой цент на месец и спомагат за оптимизацията на основните сайтове.
Домейна е регистриран в godaddy и изтича средата на другата година.
Оптимизация по сайтове е слаба, сайтовете бяха предвидени за сателити но после останаха на автопилот. Определена цена нямам за сайтовете.
Предложения за цена изпращайте на ЛС.

Сайтовете са общо 7 бр. Основният домейн и още 6 под-домейна, всички са за чужбина.
Продава се всичко комплект: домейна + сайтовете + базата данни.

Домейн Име | URL: www.ttads.info

Приблизителна Цена: Договорка

Уникални Посетители за Месец: до 100

Импресии на Месец:: 1000

Система: Опън Сорс

Начини на Плащане: PayPal, ePay

Още два домейна...
www.shopsbg.net / регистриран в netfirms, изтича Август 2012.

www.radiorefresh.net / регистриран в Суперхостинг, изтича Май 2012 г. Към домейна се продава и сайта + форума + базата данни.

Последно редактирано:
От: 7 сайт за обяви за чужбина

Все пак нещо насочващо за приходите можеш ли да дадеш?

Немога да дам, защото не съм задал отделен канал в Адесенса за тези сайтове за да мога да следя приходите. Качил съм кодовете на рекламите от други мой сайтове и така незная какви приходи имат тези сайтове. Немислих да отделям време за тези сайтове и за това не съм се старал да ги монетизирам.
Но едва ли изкарват повече от 2-3 евро на месец.

wood, в Гуугъл Адсенс може да проверяваш печалбите по сайтове, без значение дали си направи отделни канали за тях или използваш канал направен за други сайтове!!

Не знаех, сега ще проверя...

Приходите за последните 3 месеца са средно: 3.40 евро на месец.

Последно редактирано:

Да добавя още два домейна за продажба:

www.radiorefresh.net / регистриран в Суперхостинг, изтича Май 2012 г. Към домейна се продава и сайта + форума + базата данни.

Последно редактирано:

Сайта www.ttads.info е продаден на DonMakaveli...пожелавам му успех със сайтовете.

Остават за продажба другите два домейна и сайт:

Горе