-

• Автор Автор Deleted member 1942
  • Начална дата Начална дата
D

Deleted member 1942

Guest
-

Последно редактирано от модератор:
От: Оплюха ми сайта още преди да съм го подкарал... Ами сега?

Мога ли да сторя нещо в случая? :(

първи вариант
1. паркираш домейна
2. пускаш го за продажба в дп, седо и където ти дойде на ума като обясняваш, че нямаш време да се занимаваш с проекта и просто му искаш 10-20 долара щото е мнооо убаф и перспективен
3. регваш нов и работиш на него
4. пиеш една бира по повод добре свършената работа

втори вариант
1. свързваш се с любезния клиент и се опитваш да изясниш факта, че ти вина нямаш
2. съвсем естествено той се настървява още повече и пуска оплаквания до всички сайтове, за които се сети
3. ти работиш за тоя дето духа
4. вместо бира пиеш една студена вода и трезво обмисляш дали все още е възможно да се върнеш към вариант 1

Според мен това може да се окаже в твоя полза. Вместо да се стряскаш и да сваляш сайта, смени афилейт програмата, обясни че няколко дни сайта е бил офлайн заради еди си какви причини, че компанията, с която си работил преди това е фалирала и ти като неин представител не носиш никаква отговорност за потъналите пари и злощастните поръчки. Обясни, че си намерил нова, по-добра и по-стабилна компания и така... Даже ако имаш парички и добра воля, бих ти препоръчал да видиш какво си е поръчал тоя мушмул, да го купиш и да му го пратиш като извинение, а след това да го накараш да напише няколко добри думи за теб... Може да се окаже адската реклама!

-

От: От: Оплюха ми сайта още преди да съм го подкарал... Ами сега?

Домейна едва ли ще го продам, защото е от суперхостинг.

малко офтопик, но защо да не можеш да продадеш домейна? т.е. какво значение има, че си го взел от суперхостинг? изпускам нещо...

-

От: От: От: От: Оплюха ми сайта още преди да съм го подкарал... Ами сега?

Ами най-вероятно ще трябва да го продам на някой, който не разбира български...

ами прехвърли го в godaddy за 8 долара и тогава го продай ще почакаш малко но проблемът е решен

Нямам време да се занимавам, ина щях да го купя и да ти покажа за какво става дума...

Горе