A сега на къде justbeenpaid

prosmarter

New Member
Здравейте, един приятел ми разказваше как е печелел пари от тази система ,но нищо не му разбрах и влезнах в сайта направих си регистрация с тези 10 долара който ми дадоха купих една позиция и сега на къде как мога да спечеля от тези позиций? Даже си нямам представа какво е позиция ако може някой който се е занимавал с тази система да ми отдели малко време да ми разясни тези неща. Благодаря :)
 
От: A сега на къде justbeenpaid

Купувайки една позиция ($10) ти инвестираш в системата "JSS Tripler", всеки ден ти се натрупва "лихва" върху позицията. 2% делнични 1,5% в събота и неделя. "Позицията ти стои за 81 дена, като за това време на една позиция($10) се изкарват $15 от лихви. Тоест след 81 дена получаваш $15 от натрупаните суми и НЕ получаваш обратно $10, които си дал за закупуване на позицията. Трябва да влезеш в "JSS Tripler" и да цъкнеш на "Positions" за да видиш позициите си и натрупаните досега "активи"(малко силна дума, но...). Нататък има и още истории. На 4 изтекли/приключили позиции получаваш някакви бонус матрици... с които уж изкарваш още пари.

Представа си нямам дали системата работи, и аз я "изпробвам" с фалшивите $10. :)

Поздрави.
 
От: A сега на къде justbeenpaid

Дълго е за обяснение, а и това е вид hyip. В форума има цензура за тези неща :)
Ако не знаеш англииски ще ти е трудно. Сайта е голям и има много неща, а ако знаеш в сайта си пише всичко има си и туториали :)
 
От: A сега на къде justbeenpaid

Благодаря ви значи утре ще мога да видя тези 2 процента от 10-те долара ясно схванах го значи влагам и после чакам :) а нещо за реферати няма ли.
 
От: A сега на къде justbeenpaid

Почти разбрах нещата за което благодаря на целия форум само искам да ви попитам за JSS - Traffic Exchange какво е това и какво получавам като гледам тези реклами(ads).
 
От: A сега на къде justbeenpaid

И аз го пробвам от 9 дни. Щях да нацвъкам набързо над 100 реферала, за да дръпна с парите, но се оказа, че за да ми даде печалбата от тях, рефералите трябва да инвестират. С други думи, трябват зарибени реферали, не просто авантаджии. :) За да се ползва опцията 4 завършени позиции да задействат матрица, трябва да се купи ъпгрейт за 15$, а за да се напълни матрицата и да ти даде 60$ трябва рефералите ти да завършат техни 4 позиции. Ако нямаш ивестиращи реферали, караш само на позиции - за 80дни, 5 долара печалба на позиция. Освен това, самият ти трябва да си купиш позиции с твои пари, защото според промени от април, подарените 10$ в началото си ги взимат на 45-тия ден и при завършване на позицията ще имаш само 5$, които не стигат за нова позиция.
 

Горе