adf.ly auto clicker... Знам че има нещо нередно, но моля за мнение

genko

Member
Наясно съм, че няма как да си купя Порше още другата седмица с подобен метод, но може ли някой да си даде мнението? Като напишеш в нета adfly auto clicker излизат няколко сайта с програма която уж през проксита ти клика на линкове от adfly и така генерираш към 2000-3000 клика на ден или нещо от сорта... Възможно ли е?
 
От: adf.ly auto clicker... Знам че има нещо нередно, но моля за мнение

Хахаха, ти си много дебела глава или са те изпускали на нея като малък :lol: ... дай да видим сега какво те интересува, аз ще съм личния ти асистент тази вечер :)
 
От: adf.ly auto clicker... Знам че има нещо нередно, но моля за мнение

хахаха :lol:
Да не ти отговарям на 2 места, ще го направя само тук :D
Никога не съм имал намерение да крада лична информация или да пращам хакове или каквато и друга мизерия да било, номера беше да разпращам adfly линкове, затова търсех нещото със скайп, ама явно няма как да стане.
А щом питаш, ето сега какво намерих http://www.adflyguru.com/ - уж намираш проксита, и програмата клика през тях. Какво мислиш?
П.П. Лека от мен, утре ще видя отговора ти :beer:
 
От: adf.ly auto clicker... Знам че има нещо нередно, но моля за мнение

при 4.62 долара май на скъпата цена за 1000 препратени човека, доста ще поработиш за Порше. Виж трабант след около 190-200 години можеш да си купиш ама не се знае дали сайта ще съществува още. Мъчим се тук да ти обясним, че ако отсееш този трафик, който мислиш да генерираш (но не по този начин) наистина може да ти донесе добри печалби и доходи. Имам сайтове, които генерират по 2-3 продажби от 12-15 потребителя на ден. Пресметни го така - напънеш се малко, скалъпиш някакъв текст с подходящи картинки и направиш един афилийет блог или подобен сайт, утре два, после 10 и така. Те си съществуват и от време на време само трябва да им добавяш малко съдържание и по някой нов линк към тях. С 100-200 заинтересувани клиенти (платежоспособни) всеки ден, можеш да правиш сериозна пачка всеки месец. Помисли си ако са хиляди ;) ... Просто ти давам някакви смислени насоки. Има и хиляди рекламни мрежи, освен афилийетите, които позволяват да се монетизират всякакви типове сайтове, ако не ти се занимава с афилиейти. Начините за печалби в интернет са може би хиляди, но темата не позволява толкова дълго да ги разискваме. Има много теми във форума, които не само ще са ти полезни, но ще ти покажат и стъпка по стъпка как да процедираш. Ако питаш за нещо нормално всеки ще ти отговори нормално, но твоите въпроси са като от приказки на "1001 нощ" ;)
 
От: adf.ly auto clicker... Знам че има нещо нередно, но моля за мнение

Да де, наясно съм с афилиейт начина и другите, питах за този метод на който попаднах има ли нещичко вярно в него
 

Горе