P Petko Voivoda Well-Known Member 14 Март 2015 #2 От: Admob какво е ? Това е адсенс за мобилни приложения
C creeds New Member 14 Март 2015 #3 От: Admob какво е ? Petko Voivoda каза: Това е адсенс за мобилни приложения Увеличете... Пише и за Youtube ?
От: Admob какво е ? Petko Voivoda каза: Това е адсенс за мобилни приложения Увеличете... Пише и за Youtube ?
P Petko Voivoda Well-Known Member 14 Март 2015 #4 От: Admob какво е ? Ами щом пише значи е и за youtube .. аз си го използвам само за мобилните приложения за youtube ми е вградено в youtube
От: Admob какво е ? Ами щом пише значи е и за youtube .. аз си го използвам само за мобилните приложения за youtube ми е вградено в youtube
C creeds New Member 14 Март 2015 #5 От: Admob какво е ? Petko Voivoda каза: Ами щом пише значи е и за youtube .. аз си го използвам само за мобилните приложения за youtube ми е вградено в youtube Увеличете... да го активирам ли ?
От: Admob какво е ? Petko Voivoda каза: Ами щом пише значи е и за youtube .. аз си го използвам само за мобилните приложения за youtube ми е вградено в youtube Увеличете... да го активирам ли ?
P Petko Voivoda Well-Known Member 14 Март 2015 #6 От: Admob какво е ? creeds каза: да го активирам ли ? Увеличете... Ами ако ще го ползваш го активирай.
От: Admob какво е ? creeds каза: да го активирам ли ? Увеличете... Ами ако ще го ползваш го активирай.
C creeds New Member 14 Март 2015 #7 От: Admob какво е ? Petko Voivoda каза: Ами ако ще го ползваш го активирай. Увеличете... за сега няма тогава
От: Admob какво е ? Petko Voivoda каза: Ами ако ще го ползваш го активирай. Увеличете... за сега няма тогава