AdNow ме цакаха като ми плащаха по 0.01$ на 100 клика (0.0001$ на клик) и ми казаха "Ако искаш - твой си проблем!". Adnative плащаха редовно и твърдо 0.03$ на клик, обаче изведнъж изчезнаха (и ни завлякоха) и сега какво, останаха само Adsense за български трафик ли? :(
 

Имате си личен мениджър, който може да ви отговори на въпросите. Мен ме предупредиха преди повече от месец, че ще сменят домейна и да си променя кодовете. Всички суми са ми изплатени.
 
Мен никой не ме е предупредил. А как да вляза в профила си, не разпознава старите данни?
 
Мен никой не ме е предупредил. А как да вляза в профила си, не разпознава старите данни?

support_69618
 
От една седмица пиша на този скайп и никой не отговаря.
Всъщност, освен slavchev, има ли друг, при който няма проблем?
 
То добре пащат, стига да можеш да влезеш да си поискаш парите. Никой никъде не отговаря, няма телефон, имейл, адрес. Само един измислен скайп, на който няма никой. А парите не са малко, може би изплащат по-дребни суми, та да има кой да ги похвали.
 
Не са точни, сменят си сайт: не ясно кои са, какви са. Съпортът им е меко казано странен.
 
Последно редактирано:
То е ясно, че точни няма. Всички лъжат в импресиите, цените и кликовете, но на този момент резултатите са сравнително задоволителни. Българските мрежи тотално умряха...
 
И сега какво, нова регистрация ли да си правя на новия домейн? Защо не изплащат автоматично от заработката предния домейн или да прехвърлят акаунтите направо към новия? Намирисва ми на мушунгия!
 
Здравейте, да дам ъпдейт - от миналата сряда чакам плащане, но нито пари, нито отговор.
 

Горе