Adsense Въпрос

ZzZaPyr

Member
Има ли начин да блокирам адсенс акаунта си ?
Имам опасения , че ако имам 2 акаунта със един и същи адрес име и т.н. от Google ще правят проблеми , затова искам да блокирам стария , който вече (не че някога съм) няма да ползвам , без съответно да си изтривам мейла в gmail ;)
Благодаря ! :)
 
няма какво да питаш дали ще получиш бан ами направо им кажи да ти махнат те единия акк ... кажи, че се е получила грешка нещо и се извиняваш и се надяваш да няма проблеми и да си останеш техени сътрудник с един акаунт ;) :roll:
 
Ако ще им кажеш - 100% ще ти баннат и двата акаунта, по-добре полвай само единия, а на другия смени адреса и никога не влизай.
 
защо да го баннат ако им каже така ще видят че е честен спрямо тях, а те знаят че на всекиго може да се случи да се обърка и ще го разберат поне така си мисля
 
arsenal каза:
защо да го баннат ако им каже така ще видят че е честен спрямо тях, а те знаят че на всекиго може да се случи да се обърка и ще го разберат поне така си мисля
Да де, ама Google AdSense са известни с банването на заслужил и незаслужил по лична преценка...
 
Добре , ще си задам въпроса иначе , тъй като не се доуточних.
Имам регистриран адсенс акаунт ЕДИН. Обаче нали се показва за кой сайт го ползвам просто искам да променя това и да сложа адсенса на друг сайт а на първия да нямам. Защото нали попринцип нямам право да пиша , че адсенса ми е примерно за kaldata.com а да го слагам на data.bg.
Искам да преместя адсенс от един сайт на друг , това е всичко :)
 
Имам право да имам адсенс на стария сайт и да сложа адсенс на новия без да махам стария така ли ?
 

Горе