Adsense банер проблем

naskobg

Well-Known Member
Здравейте.
Значи проблема е следния. От доста време насам гледам че банера на гогъл не се променя ,никакви други линкове. Снощи имах малко повече време за да видя защо е така.обаче нещо не се оправя.Местих банера къде ли не..обаче не става. Някои да знае защо?. Става дума за този банер който е над линковете тук - http://tntrealestates.com/

На банера се изписва -
"Gulf Hurricane Relief - Help support clinics providing critical Aid to Evacuees Огласи за јавни сервиси на Google.Рекламирај се на овој сајт."

Mного е странно..Само дето не съм махнал цялата страница и да сложа само банеа..какви ли не опити не правих.. :?:

ilianskim

New Member
батка

батка пробвай да махнеш всички
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
от сайта си където се ползва само английски това ще помогне доста .
и сподели после на icq какво е станало , стори ми се ония ден ,че нямаше тоя чарсет като ти казах това н но пробвай .

naskobg

Well-Known Member
тс..същата работа.Изглежда гогъл нещо са се заяли с мен точно за индекс страницата ми и са затворили адс само за индекса. това вече взех да си мисля.

naskobg

Well-Known Member
дам явно няма да ми помогнете..както и да е.
може би гугъл са ме банали за индекс.

vitohol

Premium
Виж какви ти дава като дадеш с G. Adsense Preview Tool. На мен ми даде 3,4 възможни причини защо не може да покаже смислени реклами.
Другото което забелязвам, е че езика е сръбски или не знам точно. Това въобще не е хубаво. Мисля, че не са те баннали, просто това е временно.
Пробвай да добавиш повече контент около рекламата.

Този мета таг също не ми харесва "<meta name="country" content="Bulgaria" />"
Провери във G. Site Map дали нямаш някакво съобщение за това че не може да ти аксесне страницата.

Дано това помогне. Успех!

asinila

New Member
Здравейте, попаднах случайно на този форум и по специално на тази тема, тъй като имам същия проблем и никакво решение...Писах на google но получих само тривиалните им обяснения с възможни причини:)
naskobg дали ше можеш да споделиш как фиксна проблема... много благодаря предварително!!!

Горе