Adsense ме блокираха

cskasofia

Member
Адсенсе ми блокираха акаунта!!! Аз не съм си кликал на рекламите и не съм карал никой да клика.
Вижте какъв е-майл ми пратиха:
Здравейте,

Наскоро преглеждахме нашите архивни данни и установихме, че Вашият профил в AdSense представлява значителен риск за рекламодателите на AdWords. Тъй като присъствието на профила Ви в нашата издателска мрежа може да причини финансови загуби на рекламодателите в бъдеще, взехме решение да закрием Вашия профил.

Моля да проявите разбиране, че това е необходима стъпка за защитата на интересите на нашите рекламодатели и другите AdSense издатели. Разбираме, че това може да Ви причини неудобство, и Ви благодарим за разбирането и сътрудничеството.

В случай че имате въпроси относно Вашия профил или взетите от нас мерки, Ви молим да не отговаряте на този имейл. Можете да намерите повече информация, като посетите (някакъв линк) който не се отваря защото ми е блокнат профила :evil::evil:
С уважение,

Екипът на Google AdSense




И когато влизам ми изписва:

Сметката е Прекратена
Понастоящем Вашият AdSense профил, асоцииран с тези данни за вход, е дезактивиран. Препоръчваме Ви да проверите електронните си пощенски кутии за изпратени от нас съобщения относно статуса на профила Ви. Понякога е възможно тези съобщения да бъдат филтрирани като нежелана поща, затова Ви препоръчваме да прегледате всички папки в пощенските си кутии. Ако профилът Ви е закрит поради генериране на невалидни кликвания, моля посетете нашата страница, където можете да намерите допълнителна информация.

В сметката имах 18$. Мога ли по някакъв начин да оправя нещата? Да им напиша ли някакъв е-майл.
 
От: Adsense ме блокираха

Това им е шаблонен мейл. И не пишат какво си направил... а явно си направил нещо за да те баннат.

Единственото, което можеш да направиш е да попълниш онлайн формуляр и да го изпратиш с обяснения, въпроси, извинения и каквото прецениш.
След това чакаш. До седмица ако не дойде мейл - забрави си акаунта, а е твърде вероятно да не дойде, понеже Г. са писали че ще отговарят единствено на обжалвания, които те преценят че има нещо за доизясняване... или нещо такова. За второ обжалване - забрави.
Дори и да имаш късмет и да ти върнат обяснение, това не значи че ще ти пуснат акаунта. Може да пишат - да, възраженията ви са приети, но вие все още сте заплаха за нашите рекламодатели, тъй че - сори :)

Успех !!!
 
От: Adsense ме блокираха

имаш ли нещо против да покажеш сайта заради, който смяташ, че са те баннали. ако си инсталирал аналитикс прегледай много внимателно посетителите може да се хванеш за нещо при обжалването
 
От: Adsense ме блокираха

Случва се пич и мене така ме баннаха отказах се от тях и разбрах , че има и други начини с който се изкарват пари ( та и повече)
 
От: Adsense ме блокираха

platformracing.hit.bg е сайта. Това че са ме блокнали значи ли, че не мога да си правя повече акаунти с други сайтове?
 
От: Adsense ме блокираха

Преди време имах акаунт с един сайт, но нещо не бях доволен от тях и към 1 година не го ползвах. На скоро се опитах да вляза в него и ми изписа:

Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application.

Писах им 5-6 мейла и резултата беше само шаблонни мейли с линкове към FAQ-а. Не че съм умрял да им ползвам услугите, но с тоя съпорт нещо се излагат.
 
От: Adsense ме блокираха

Няма да се занимавам с тях тогава
 
От: Adsense ме блокираха

на кое се пада алтернатива Адсенса в тази тема че не разбрах ?
 

Горе