AdSense проблем

frukt0

Member
Привет, колеги! Днес сутринта влизам и имах приходи от адсенсе, сега влизам и приходите са си същите.. Отварям сайта и кво да видя рекламите седят празни, някой има ли идея от какво може да е това? Нямам известия, че сайта или акаунта са блокирани? Седят просто празни карета?
 

BurnX

Well-Known Member
Провери ли в мейла дали имаш известия ? По целия сайт ли е или на определени страници ? Обикновенно не пуска реклама или ако няма съдържание или ако има дума която е против правилата му , секс например и други подобни.
 

frukt0

Member
В мейла нямам известия, в целия сайт да. Обаче наистина бях добавил страница: "Кой филм описва сексуалния ти живот?" Може ли да е заради това, а и нямам много съдържание в сайта, но до сега от 2 години съм нямал проблем с такъв тип сайтове.
 

Странникът

Well-Known Member
Обаче наистина бях добавил страница: "Кой филм описва сексуалния ти живот?" Може ли да е заради това...
Да, може, още повече ако анонса на заглавието на филма го има в някой от сайтбаровете ти и по този начин се вижда в целия сайт - тогава целия сайт може да липсват реклами заради него.
 

Странникът

Well-Known Member
Махаш статията. Те първо спират рекламите, без да се обадят, за малко по-сериозните предупреждения пращат писмо по "вътрешната поща". Провери си и други статии, особено ако имаш анотации на филми с еротично съдържание или описване на еротични сцени... Понякога спират рекламите не само заради еротика, но и заради насилие, кръв и подобни сцени.
 

frukt0

Member
Благодаря много! Ще видя какво ще стане, дано отново ги пуснат, махнал съм всичкото съдържание!
 

webmast367

Well-Known Member
Не е от конкретно съдържание проблема. В случая на колегата 1 сайт и на мене 2 сайта са в това положение + още един мой сайт липсват вече половината банери на някои страници. Явно всеки момент ще изчезнат всички и там. Някои от сайтовете са по-нови, други са на месеци. Всеки сайт си е на отделен адсенс акаунт, като няма нито мейли, нито известия - НИЩО!.... За момента се надяваме да е временен бъг, или се бавят известията.
 

Горе