AdSense регистрация ?

tipto

Active Member
Здравейте отдавна не се занимавам с тия и бях го правил отдавна за личен профил и нещата бяха по различни. Днес ме помоли мой приятел да му помогна да си регне фирмен профил и изникнаха няколко въпроса ?

След регистрация трябваше да добавим един код :

За да завършите процеса на активиране в AdSense.
Копирайте кода от началната си страница на AdSense.
Поставете го в HTML кода на страницата си между маркерите <head> и </head>.

https://support.google.com/adsense/answer/7036617?hl=bg

Гледахме клип в нета как става за wordpress сайт и го направихме.

1. След като бъде одобрен сайта тоя код трябва ли да остане между маркерите <head> и </head> или да го махнем и да добавим само кода за рекламите.

2. Неговата фирма да кажем се казва Пенка ЕООД . Гледахме в търговския регистър как е написано на чужд език неговата фирма посочено в точка 4 - Изписване на чужд език Penka

И за име на фирма в профила в adsense написахме Penka, трябваше ли да добавя след Penka нещо от рода на EOOD или ltd или нещо друго ?

3.Под име на фирма имаше още един ред име, но него не разбрах - там какво трябва да се попълни?

4. Приятеля ми има в Първа инвестиционна банка фирмена сметка в левове. Трябва ли да си отвори нова сметка да кажем в евро или може да е в левове и при пристигане на парите в евро банката ще ги обърне в левове.
При избиране за начин за получаване на парите банковата сметка трябва да го напише на кирилица както е
Пенка ЕООД
IBAN 1111111111111111
или
Penka
IBAN 1111111111111111

Sorry ако не съм се изразил някъде правилно но мисля, че хора минали през това ще ме разберат :)
 
Никой ли скоро не е минал през това да даде един съвет или вече всички са на вълна мания по криптовалути и за з@ебали адсенс ;)
 
На въпрос 1 си остави кода да седи в хеад. На останалите 2 нямам идея защото нямам фирмен акаунт. На 4ти мисля няма никакво значение дали ще е кирилица или латинеца , ако IBAN а е верен парите ще стигнат и принципно ако пратиш евро на левова сметка , те автоматично ще ти се обърнат в лева по курса на банката. Тоест не ти трябва нова сметка. Аз имам левова сметка и съм получавал еврови преводи без проблем - просто се обръщат автоматично в лева .

И да - всички са на криптовалути мания :)
 

Горе