Adsense репорт

zlatko0o

Active Member
Не знам дали е за тук темата, но ме интересува дали някой е попадал на репорт в адсенсе, колко е невалидния трафик ЗА ВСЕКИ САЙТ? Идеята е, че имам няколко сайта от един adsense профил и искам да видя за плащането, което съм получил, колко невалиден трафик има всеки от тях.
 
Да не би адсенс да са те порязали за невалиден трафик? Сайта ти с трафик от фейса ли е?
 
Не е много, но тъй като работя с други хора трябва да имам репорт, който да представя пред тях :)
 
Ами тогава какво те бърка колко е процента на невалидния трафик на моите сайтове, или на сайтовете на Иван, Драган...? Просто изкарваш данните от твоя профил, от твоите сайтове и го показваш и който не му харесва тази статистика си е негов проблем.
 
Сайт 1 го разработвам с човек X и той има X% от сумата. Сайт 2 го разработвам с човек X2 и той има X% от сумата. Надявам се става ясно къде е проблемът.
 
Проблем няма, делите както сте се разбрали, кой какъвто дял има от проекта.
 
Офф човече ти сериозно ли?

На края на месеца получаваш 900 лева от всичките сайтове. Като имаш 1200 направени в адсенсе. От кого ще ги вземеш въпросните 300 лв разлика??? Единия сайт може да има 10 лв. невалиден трафик другия 290.
 
Доколкото прочетох, на 30% затварят акаунта. Ти сега си на 25%, така че в скоро време този репорт няма да ти е нужен :)
 
На края на месеца получаваш 900 лева от всичките сайтове. Като имаш 1200 направени в адсенсе. От кого ще ги вземеш въпросните 300 лв разлика??? Единия сайт може да има 10 лв. невалиден трафик другия 290.

Това, колко имаш направени не е от значение, може и да имаш и 100к евро, все тая. С партньора си делите реалните пари, които сте получили, останалото минава в графа "загуби", и си сядате на задника да си оправите сайтовете, че следващия път не 25%, а може и 100% от направената сума да ти спрат.
 
zlatko0o - Какво значение има с колко човека работиш? Получил си 900 лв., делиш тия пари на 3, в зависимост от това колко процента сте се разбрали да е делът на всеки и толкова. И послушай съвета ми - вземи и оправи сайта/сайтовете, че следващия път не 25%, а може и 100% от направената сума да ти спрат. А гледам, че и @Didco е на същото мнение като мен.
 
@Странникът Всеки има дял от печалбите на дадения сайт, а не от общите печалби. Пак ще кажа, че това са примерни цифри, ти май изобщо не четеш к'во пиша и само си повтаряш твоето?
 
zlatko0o - Аз чета, но май ти не знаеш кое какво е, май ти е необходима лекция на тема "Какво означава печалба." Пак ти казвам - удържаните суми от невалидния трафик нямат никакво значение, игнорирате ги и работите с реално признатите и преведени пари от Адсенс.
 
Добре ще го кажа така, трябва ми репорт, който ми показва ФИНАЛНИТЕ приходи разделени по сайтове.
 
Добре ще го кажа така, трябва ми репорт, който ми показва ФИНАЛНИТЕ приходи разделени по сайтове.

Влез в настройките и ще ги видиш.
 
Такова животно май няма ;)
Варианта, е както спомена колегата.

Смятат се общите приходи, разделяте с Х1 /Х2 %-та както сте уговорили и това е. Крайната цифра винаги е различна от текущите пари, до крайното салдо.
АКо има как да се види това, колко точно орязвания от кой сайт има, ще се радвам и аз да разбера, но май няма как, смята общо акаунта.

Пробвай да се свържеш с гугъл, и ги питай :)
 

Горе