Adsense PIN

alfina87

Active Member
Привет колеги,

търсих имаше такава темичка, но я намирам, та моля помогнете ми:) или темата за кофата, ако решат админите. От март месец чакам този пусти ПИН за адсенс, чаках ли чаках нищо. Към 10 април пишеше, че мога да искам нов, аз на 17ти или 18 ти поисках, но на друг адрес. В първия случай мислех, че някой може да го е хвърлил, тъй като живея под наем или да е попаднал в чужда кутия :shock: След това реших да го пусна на адреса ми по лична карта, та да го дебнат домашните по-лесно, но уви нищо до сега:( Не знам какво да правя, да поискам трети четох, че може, но пък едва ли ще стане. Има ли адресна верификация, която да направят Г с документ? Аз и фактури нямам на мое име, но мога да измисля нещо, че 2 месеца станаха, да не ми затворят акаунта :(
 
От: Adsense PIN

Проблема най-вероятно е в „Български пощи” ЕАД.
 
От: Adsense PIN

В пощата ли да отида, мога ли да искам трети пин?
 
От: Adsense PIN

@alfina87, и аз доста време бях в такова положение.
Първия ПИН го чаках 2 месеца без успех. Втора заявка - пак никаква Я няма. Трета заявка пуснах и почнах да чакам... минаха 3 седмици и Я отписах и нея (а по принцип до 5 седмици трябва да се чака максимум). Най-лесния начин е (ако е за физическо лице) сканирай или просто направи снимка на предната и задната част на личната си карта. В самия AdSense има опция за прикачване на файлове - прикачваш, попълваш всички данни и си готова.
Аз така си активирах акаунта и на 7-мата седмица наистина получих последната заявка за PIN, но Я хвърлих, тъй като акаунта ми беше вече активиран. :-]
 
От: Adsense PIN

При мен дойде без проблем - 2 седмици се забави, но има много случай със писма дето не са дошли. Проблема идва от нашите си пощенски услуги. Отиди в пощата и питай най - добре.
 
От: Adsense PIN

Привет, благодаря ви за отговорите. Току що ми се обадиха, че едно пликче ме е чакало в кутията. Ураааа, довечера като го отвори баща ми, живот и здраве ще потвърдя акаунта:) :beer:
 

Горе