AdWords ваучер ако на някой му върши работа

Sky

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Ако на някой му върши работа да пише
Поздрави от Google!

Преди няколко седмици Ви изпратихме имейл с подробностите за специална оферта за потребителите на Google Анализ, за да започнат да рекламират с Google. С удоволствие Ви съобщаваме, че удължихме промоцията до 10 Юли, което значи, че още имате време да се възползвате от офертата, да започнете да рекламирате и да разширите бизнеса си онлайн.

Трябва само при регистрацията си да използвате уникалния си промоционален код по-долу и ще Ви предоставим безплатно рекламиране на стойност 90 лв., когато изразходвате 30 лв.
Защо да рекламирате?
• Рекламите в AdWords карат хората да Ви забележат. Популяризирайте уменията си, тазседмичната специална оферта или най-новия си продукт.
• Мощно насочване. Рекламирайте на местно или регионално ниво или по целия свят. Или може би според мобилното устройство или демографските показатели на целевата Ви аудитория – всичко зависи от Вас.
• Измерими резултати. AdWords се интегрира безпроблемно с Анализ, така че можете да видите и да получите отчети за въздействието на рекламната си кампания и за възвръщаемостта на инвестициите си.

Вашият код за активиране: ************
Регистрирайте се на адрес www.google.bg/adwords

Ако имате нужда от помощ при организирането на Вашата кампания с AdWords, можете да намерите изброени агенциите със статус на сертифициран партньор на Google AdWords в България на уеб адрес adwords.google.bg/partnersearch.

Благодарим Ви, че сте част от Google!

Брет Уилмс
Екипът на Google AdWords
 
От: AdWords ваучер ако на някой му върши работа

Ваучера е даден на @traiki
 
От: AdWords ваучер ако на някой му върши работа

И един от мен:

7JEWV-XRYMK-KTJM изтича на 31.07.13 г.
 
От: AdWords ваучер ако на някой му върши работа

Google Adwords ваучер 90 лв. ако някой му върши работа да го ползва.

Условия:

1) Промоционалните кодове са само за нови клиенти на AdWords, чиито профили са създадени преди не повече от 14 дни.
2) Промоционалните кодове могат да се използват само за профили в България (регистрацията на акаунта, трябва да бъде с посочен адрес в България)
3) Само по един промоционален код може да се използва за един Adwords акаунт.
4) Само по един промоционален код може да се използва за един хостинг план.
5) За да получите право на промоционален кредит, е необходимо да направите рекламни разходи в системата на стойност 30 лв. в рамките на 31 дни, считано от въвеждането на промоционалния код. Промоционалният кредит ще бъде приложен в рамките на 5 дни от момента, в който Вашият профил достигне прага на натрупани рекламни разходи.
6) Всички разходи за реклама, след изчерпване на промоционалния кредит, се заплащат от рекламодателите. Рекламодателите могат да преустановят своите реклами по всяко време, преди изчерпването на сумата на промоционалния кредит. Google не изпраща уведомителен имейл, когато промоционалният кредит преключи.

Номер на Ваучера: 4LXR9-CJAEL-KJA6
 

Горе