AdWords ваучер 135 лева, подарявам

epiqe

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
135 при похарчени 135. Само за нови акаунти.
До 30 Септември 2016.

Общи условия за тази оферта:
В условията по-долу „AdWords“ може да означава AdWords или съответно AdWords Express.
1. Офертата е налице само за клиенти с адрес за фактуриране в България. На всеки рекламодател се полага един промоционален код.
2. За да активирате тази оферта: Въведете промоционалния код в профила си преди 30 Септември 2016. За да участвате в тази оферта, трябва да въведете кода в рамките на 14 дни, след като първата Ви рекламна импресия бъде показана от първия Ви профил в AdWords.
3. За да получите кредита: Започнете да рекламирате! В съответствие с рекламните разходи (без данъците), натрупани в този профил 31 дни след въвеждане на промоционалния код, ще бъде определен кредит на същата стойност с максимален размер от 135 лв.
4. След като 2 и 3 са изпълнени, кредитът обикновено се прилага към обобщената информация за таксуването в профила Ви в рамките на 5 дни.
5. Кредитите се прилагат само към бъдещи рекламни разходи. Те не могат да бъдат приложени към разходи, натрупани преди въвеждането на кода.
6. Няма да получите известие при изчерпване на кредита Ви и за допълнителните рекламни разходи ще бъдете таксувани по избрания от Вас начин на плащане. Ако не искате да продължавате рекламирането, можете да направите пауза или да изтриете кампаниите си по всяко време.
7. Профилът Ви трябва да е успешно таксуван от AdWords и да продължава да е в добро състояние, за да отговаряте на условията за промоционален кредит.
8. Пълната версия на Общите условия може да бъде намерена тук: http://www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html
 

Горе