Adwords + 90 лв.

wessly

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Открийте нови клиенти онлайн с помощта на Google AdWords
Осребрете офертата си и използвайте ефективно парите си.

Здравейте,

Убедете се сами колко бързо и лесно можете да привлечете нови клиенти с помощта на рекламирането с Google, като използвате тази оферта, която ще Ви помогне да получите повече срещу парите си. С Google AdWords, програмата на Google за онлайн рекламиране, можете лесно да съдавате реклами, които да се показват до уместни резултати от търсенето с Google.bg и в мрежата ни от партньорски сайтове.

При кликване върху рекламата Ви потребителите биват отвеждани до Вашият уебсайт. Пробвайте днес и вижте колко бързо, ефективно и лесно е привличането на нови клиенти.

- Предоставяме Ви допълнителна сума от 90 лв. за рекламната Ви дейност, ако изразходвате собствени средства в размер на минимум 30 лв. Това е равно на 120 лв. за привличане на потенциални клиенти към сайта Ви.

- Имате пълен контрол над бюджета си. Можете да рекламирате усшешно с Google дори и с малък бюджет. Щом сте готови с рекламата си, плащате само когато някой кликне върху нея.

- Рекламирайте, където искате. Изберете къде да се показват рекламите Ви - във Вашият град, регион, държава или целия свят.


Накратко - продавам ваучер на стойност 90 лв., който можете да използвате ако вече имате 30 лв. в сметката си в AdWords - така ще станат 120 лв.
Оферти на ЛС.
 
От: Adwords + 90 лв.

И аз имам такива ваучери, не съм мислил обаче колко евентуално струва един и т.н - за колко пари ги продаваш и ако искаш мога да ти дам няколко на по - добра цена?
 
От: Adwords + 90 лв.

Не купувам колега, само продавам, а иначе цената е по договаряне.
 
От: Adwords + 90 лв.

Добре :) Успех с продажбите - поне малко популялизирах темата.
 
От: Adwords + 90 лв.

Delete!

Така става като отваряш по няколко теми наведнъж... :)
 

Горе