AGLOCO ?Мнения

iasen_h

Member
Абе дръпнах това AGLOCO един приятел ми каза че някои направил за нз колко време 1200 долара как се прави и как точно става в един сайт четох че трябва да се пуска не повече от 5 часа месечно а друг четох че трябва миннимум 5 часа за да платят а вече колкото искаме 1 час 1 долар кво четох 2000 часа ли колко в месец 2000 долара
или 1000 ако е 0.50 цента кажете повече инфо за това AGLOCO банера.
 
5 часа на месец можеш да ползваш Agloco viewbar. А за какви пари става дума и на представа си нямам. Знам само, че трябва да имаш адски много реферали, че да правиш пари от там. Под много имам в предвид над 5000 и те да имат поне още 5 човека вързани под тях.
 
Те въобще пуснаха ли го алгоко че някои е спечелил пари от него?
 
Е как бе ако го ползвам повече от 5 часа няма ли да ми дадат кинти тва да трупам реферали кога ще стане да ги направа толко охоо ?? Някой ако може да даде повече инфо как става.
 
Ти можеш да го ползваш и 200 часа на месец, но само 5 часа ти отчита в статистиката. С рефералите изтърва времето. На 1 от блоговете на Agloco показваха за даден месец колко реферали са натрупали Топ100 потребителите - първите 3-5 човека всеки месец имаха по 20000 директни реферала. Ползваха домейни, блогове, сурфове, pay per signup, форуми и всякъкви други варянти.
 
Съгласен си ама тия PPC програми трябва да имаш много трафик в сайта си ве и да кликат на банерите така става тая работа какъв труд как може ние да печелим като в сайта ни няма трафик в моя айде 500 уникални и повече мога да ги докарам и около 1000 импресии ама няма кой да ти кликне на банера им ?
 
Не говорим за невъзможно.

Просто ти трябва една добра инвестиция. Хостинг + добро домейн име. После инвестираш време и усилия. Примерно създаваш един блог. Кустомизираш го така, както да ти хареса на тебе и посетителите. И почваш да пишеш. Създаваш нещо уникално, това, което ти е на сърцето и хората ще го харесат. Пускаш в Digg.com и ако си свършил работата достатъчно добре... ще имаш стабилен брой посетители на ден.
 
Добъри съвети Митак :)

@iasen_h - ами с един блог на блогър с интересни сатии, събмити (без да преклаяваш) в технорати, диг, реддит, блог директории и размяна на линкове ще се получи :)
 

Горе