Продава се: AI генератор на УНИКАЛЕН контент за сайтове

Спамилката има ли файда, освен че много вероятно да доведе до тук и тук? В смисъл, че дори и за сателитки тая схема от доста години до нищо смислено не води?
Никой не е казал че трябва да оспамваш интернета - "спамилка" е жаргонно-хумористично определение.
Двама от юзърите го ползват съвсем скромно - за по 1-3 статии на ден, доколкото съм виждал, и то по-скоро като добавъчен контент, а не основен. Някои може и да са го набримчили - не съм виждал всички сайтове, не знам.

В крайна сметка аз предлагам инструмент, а не изграждам SEO стратегии на всеки поотделно и нямам намерение да изреждам всеки възможен начин за ползване на плъгина. Всеки може да си ползва знанията и въображението за тези цели.

ПП. Най-известната спамилка все още получава основния си трафик от Гугъл:

3f8f117aab8704c756fe265bae033d1b.png

А новинарските сайтове публикуват едни и същи новини. В повечето случаи - с едни и същи снимки.

Славчев не е клиент и не ползва актуална версия на плъгина. Пратих му го на доверие, като на стар форумен мембър. Още в началото си пролича, че е било грешка да го правя.

Настоящото състояние (заглавия, съдържание и т.н.) може да се види на демо инсталацията. Всичко, което досега са ми докладвали реално ползващите плъгина, е фикснато. Ако разцъкате по-назад из демото, се виждат разни проблеми, които понастоящем са изчистени.
Аз казвам това, което съм видял и тествал. Сега вече кой какви версии ползва и какви промени си правил няма как да го знам ;)

От Фейсбука на Златина:

"Нова драма за хейт сектата, освен личната им психическа такава. Безплатен обяд няма, мили ми смеккурчовци.
Запомнете:
Хейтът в социалните мрежи е новият безплатен маркетинг отдел. Никой не го е наел, работи 24/7 и няма кафе пауза.
Алгоритмите обожават драма.
За facebook и tik tok няма "лошо внимание". Има само внимание.
1000 хейтърски коментара са 1000 коментара повече. Повече коментари и алгоритъмът те бута нагоре. Бутане нагоре - повече гледания, повече рекламни пари.
Хейтърът пише "ти си тъп" и буквално ти плаща сметката за тока. Благодариш му с ❤️
Хейтът е безплатен изследователски метод, фокус-група.
Вместо да плащаш за проучване "какво дразни хората", хейтърите ти го казват директно и безплатно. После правиш точно това нещо пак, но в брандиран рекламен фенски артикул - мърч
Пример:
Хейтър: "Тая шапка ти е грозна"
Ти: пускаш лимитирана серия "Грозна шапка" за 40 еврака. Не сме Dior все пак. Но ако хейтърската фен група е много старателна, може и за 100 да се продаде.
Хейтът те прави главен герой.
В интернет има два типа хора: безинтересните и тези, за които се говори. Хейтът автоматично те мести във втората графа.
Схемата е гениално проста:
Някой те хейти, ти пускаш пост "Вижте какво ми писаха", феновете ти скачат да те защитават, engagement-ът експлодира, брандовете казват: "Искам този човек за кампания". Благодарите не на Бог, а на верните си хейтъри.
Има хора, които те следват само за да те мразят. За теб това са гледания и пари от реклами, а за тях е терапия.
Всичко което хейта създава се продава, включително и решението на проблема, който ти създават.
Класика в жанра:
Хейтъри: "Много си дебел, слаб, крив"
Ти: "Толкова сте прави! Затова създадох моята фитнес програма, курс по стойка". Линк в био.
Монетизираш несигурността, която те ти вкарват. Капитализъм, брат.
Накратко: В социалните мрежи важи правилото "няма лоша реклама". Има само лоша монетизация. Ако 1000 души те мразят безплатно, значи имаш 1000 души публика. А публиката се продава.
Затова инфлуенсърите тайно обичат хейтърите си. Те са им най-лоялните служители - мразят те, но никога не си взимат болничен.
Неуморни златни кокошцици, цъкайте, цъкайте...билетите за бизнес класа на авиолиниите са скъпички. Психиатрите и психолозите също 🫶🫶🫶

Спамилката има ли файда, освен че много вероятно да доведе до тук и тук? В смисъл, че дори и за сателитки тая схема от доста години до нищо смислено не води?
Конкретно в случая няма как да води натам, защото реално нито спам, нито дублаж има ;)

Нов масивен ъпдейт:
  1. Нов тип статии: популярните "Списъци" (пример: "10-те най...") - напълно оригинални, подходящо форматирани, не заимстват идеи от съществуващи статии. Нямат картинки (понеже не ползват съществуващ източник) и затова може да изберете да се запазват като чернови. Имат и опция за автоматично генерирани тъмбнейли - просто заглавието на цветен фон (примери може да се видят на демото).
  2. Нова опция за избор на език на генерираните постове - английски, немски, румънски и т.н.
  3. Страницата с настройките е разделена на 3 таба.
Скрийншот на страницата с настройките на списъчните статии:

supafeed_2.0.2.png

Последно редактирано:

Промоция!​

195 -> 145 eur
Вариант без съпорт: само 125 eur!

Забележка: "Без съпорт" ще рече, че ще ви пращам всички ъпдейти и ще отговарям на въпроси относно функциите (поне докато не кача официална документация), но няма да отделям време да бърникам из сайтовете ви, да разследвам какво точно се е прецакало при вас и т.н. Ще се оправяте сами :) Естествено, ако е някой бъг, се фиксва за всички.

ПП: офертата важи до края на работната седмица, 22 Май.

Последно редактирано:
Явно си набарал нещо ГОЛЕМО и са събираш знаци на едро :)

Бате, няма те хич в маркетинга, пък за успивациус, си буквално опериран..

Направи си една афилиейт програма. Набери бръмчалки на огромен %. Шиткай на едро, издавай актуализации. Остави тиЕ дето могат, те да се разправят с клиенти. Ти с клиентите си като дървена ножица хахаха

Явно ти пасна тая работа с ИИ, разбирате се чудесно, а щом проявяваш и иновизъм (щото по принцип си леко поорезан...) значи мисля, че си намери точното предназначение, ели къде мое си особено добър и особено полезен.

Измисли си горе-доле нещата в презентационен план (нещо като псевдно успивката в началото), спретни една сметка-програма, пооформи я с думи и ласки и се пускай в "сухата разработка" без да се занимаваш с неща, които очевадно не ти доставят удоволствие, а от там задълже имаш сериозни пропуснати ползи.

Аз ша та презентирам колко моги като топ-афилиетчик, много силно надежден за един добър постоянен доход :) 😉

Пускай се смело по пързалката, чи не моем четем вече тия дерзания, тие.. твои страдания 😆

Ох, Дедо Мразе, пак твърде наситен пост - по 2-3 тези във всяко изречение... даже не знам дали си струва да коментирам :)
Знам че няма да мога да ти насмогна, колкото и да се напъвам.

Първо, тия продукти не стават за масова продажба - могат да се разпространяват само АПОКРИФНО, демек под масата и на ограничена бройка хора. Оттук следва факта и че голяма печалба няма, няма и да има. Просто начин частично да финансирам разработката на неща, които ми трябват на МЕНЕ.

Най-вероятно ще ги сваля от "пазара" тия дни. У тоя форум нема много "рийч" :) и може да приемем че след като една оферта мине 1к гледания, потенциалът на сергията е изчерпан, т.е. всички посетители са видели офертата по няколко пъти, който е имал интерес вече го е взел и нема смисъл да седи.

Е тва ти е проблема, че кесиш и се надаш на една сергия ;)

А другото си остава меродавано...Ти просто изкачаш на постата без грамчица стратегия! Всичко правиш в последствие, по инерция и в движение - според случващото се, което в голяма степен е Немеродавно, дори фалшиво, а освен това и абсолютен антипод на една сериозна и перспективна оферта :)

Има си хора за дев, има си хора за маркетинг, има и циганки, нямаш шанс да си и трите, а и го показваш от ясно по-ясно с всеки един изминал измъчен ден 😆

Е тва ти е проблема, че кесиш и се надаш на една сергия ;)

А другото си остава меродавано...Ти просто изкачаш на постата без грамчица стратегия! Всичко правиш в последствие, по инерция и в движение - според случващото се, което в голяма степен е Немеродавно, дори фалшиво, а освен това и абсолютен антипод на една сериозна и перспективна оферта :)

Има си хора за дев, има си хора за маркетинг, има и циганки, нямаш шанс да си и трите, а и го показваш от ясно по-ясно с всеки един изминал измъчен ден 😆

Айде, айде :)
Афилиейт ти предложих още на 2-рия ден, ама очевидно и ти си нямаш вяра в маркетинговите способности 😄

Отдавна знам за впечатлението ти че оперирам само в тоя форум, ама нямам никакво намерение да те опровергавам понеже знам че каквото и да споделя ще има публични подмятания тук и предпочитам да си го спестя :)

То ако такъв келепир падаше тука, форумът щеше да кипи като борса за банани по време на соца.

Майкооо, не на мене бе бате :) Аз си имам галимации и съм достатъчно зает в тях. Виждаш ли как сам се цакаш в следствие на грешните си представи и анализи, и най-вече липса на опит с РЕАЛНИ клиенти (защото бягаш от сантименталностите, А те са в основата на съдружието - запомни)
Тук говоря за хора, които си разбират от работата, от това се хранят, не аз или ганьо. ТИ просто не презентираш услугата си по начин по който да ги включиш 😉

Ако си погледнеш внимателно и в хронология собствената си презентация, е няма как да не видиш, че реално ти сам си погребваш услугата И то само защото наистина не си убеден, дали е качествена хахаха Дори вкарваш и отрицателните й качества в презантациона, представяш ли си, оле мамоо 😆

МИ, взимай пример от децата! Не виждаш ли как с някакви ултра дървени услуги/оферти РЕАЛНО правят бранд (няколко ника, малко шляпатавици), а ТИ с реална и работеща услуга - сам се вкарваш в най-страшни галимации и като абсолютен минимум просто вкарваш зрителите в несигурност и не достатъчно доверие, че да ти кихнат едни малки парички, което хванато/стратегизирано и представено ПРАВИЛНО, може да е едни ГОЛЕМИ парички 😏

И стига мешал разни лични неща.. няма връзка бате, просто ми писна да се просълзавам как сам унищожаваш собствените си идеи 🤣

Чей, че се сетих 😆
Ето ти най-дървения пример. С гарибалди новобранката, който явно изживява някаква поезия покрай дирките.. АМИ ето, ти му даваш работеща система с над 7500 РАБОТЕЩИ сайта пак наблягам - РАБОТЕЩИ. Знаеш ли колко дирки в БГ имат 7500 САЙТА.. МИ ЕТО - НЕ ЗНАЕШ - НИТО ЕДНА :) От тук насетне, твоя е работата, щом е твоя и услугата, ти да му продадеш услугата, А ЩОМ не можеш ели не изживяваш желание, значи не си за тая работа. В ТОЗ случай, адекватните и креативните девчове, дават тази възможност на тези, които го могат 🙃😛

Майкооо, не на мене бе бате :) Аз си имам галимации и съм достатъчно зает в тях. Виждаш ли как сам се цакаш в следствие на грешните си представи и анализи, и най-вече липса на опит с РЕАЛНИ клиенти (защото бягаш от сантименталностите, А те са в основата на съдружието - запомни)
Тук говоря за хора, които си разбират от работата, от това се хранят, не аз или ганьо. ТИ просто не презентираш услугата си по начин по който да ги включиш 😉
Ясно, ама това просто не е подходящият продукт за такива неща.

Ако си погледнеш внимателно и в хронология собствената си презентация, е няма как да не видиш, че реално ти сам си погребваш услугата И то само защото наистина не си убеден, дали е качествена хахаха Дори вкарваш и отрицателните й качества в презантациона, представяш ли си, оле мамоо 😆

МИ, взимай пример от децата! Не виждаш ли как с някакви ултра дървени услуги/оферти РЕАЛНО правят бранд (няколко ника, малко шляпатавици), а ТИ с реална и работеща услуга - сам се вкарваш в най-страшни галимации и като абсолютен минимум просто вкарваш зрителите в несигурност и не достатъчно доверие, че да ти кихнат едни малки парички, което хванато/стратегизирано и представено ПРАВИЛНО, може да е едни ГОЛЕМИ парички 😏
О не, нема как да представям нещата в твърде розова светлина в тоя конкретен случай. Предпочитам заинтересованите да имат РЕАЛНА и възможно най-точна представа за предлаганото. Щото после негативите ще ме ухапят за задника.

Може да лъжеш и да мажеш ако продаваш мазила за подмладяване примерно :)

Чей, че се сетих 😆
Ето ти най-дървения пример. С гарибалди новобранката, който явно изживява някаква поезия покрай дирките.. АМИ ето, ти му даваш работеща система с над 7500 РАБОТЕЩИ сайта пак наблягам - РАБОТЕЩИ. Знаеш ли колко дирки в БГ имат 7500 САЙТА.. МИ ЕТО - НЕ ЗНАЕШ - НИТО ЕДНА :) От тук насетне, твоя е работата, щом е твоя и услугата, ти да му продадеш услугата, А ЩОМ не можеш ели не изживяваш желание, значи не си за тая работа. В ТОЗ случай, адекватните и креативните девчове, дават тази възможност на тези, които го могат 🙃😛
При мен не може да се класира защото ще си го напиша сам (kогато намеря време) :) макар че идеята беше да не пълня автоматик а да разчитам на реални потребители.

С реални потребители ще ти отнеме 10 години, за да стигнеш и 20% от "неговата" бройка. В крайна сметка има много смисъл в схемата му. Дип, че го мързи, инак наистина може да заформи нещо уникално и бая полезно :)

С реални потребители ще ти отнеме 10 години, за да стигнеш и 20% от "неговата" бройка. В крайна сметка има много смисъл в схемата му. Дип, че го мързи, инак наистина може да заформи нещо уникално и бая полезно :)
Както вече "казах" - не мога да плащам за нещо което мога да направя сам за достатъчно кратко време.

Горе