само бг домейни но с активен сайт..bg домейните или въобще всички с български контент?
ПП: вкарвате ми темата в офтопици, ей
А ти пусни репорт да ни преместят простотиите отделно.
само бг домейни но с активен сайт..bg домейните или въобще всички с български контент?
ПП: вкарвате ми темата в офтопици, ей
Страшна тайнаКак ги вадя е търговска тайна ама мога да ти дам тия дето имам в момента.
ППП: Дедо Мразе, тоя маркетинг бива ли го или пак имаш забележки?
Как ги вадя е търговска тайна ама мога да ти дам тия дето имам в момента.
Извинявай незаменимо специалистче, забравих че в този форум има 3-4 разбирачи а другите ядем доматите с колците.Мааалко по-сложно е отколкото изглежда![]()
Ама моля ти се - заповядай, покажи какво можешИзвинявай незаменимо специалистче, забравих че в този форум има 3-4 разбирачи а другите ядем доматите с колците.
Аз имам къде да се показвам и доказвам, но нямам проблем със състезанията; давай условието на задачата, търсения резултат и разумен срокАма моля ти се - заповядай, покажи какво можеш
Нека да има състезанийце, да стане интересно.
Е нали си мерехме дирките. Няма нужда от официалности.Аз имам къде да се показвам и доказвам, но нямам проблем със състезанията; давай условието на задачата, търсения резултат и разумен срок![]()
Е нали си мерехме дирките. Няма нужда от официалности.
Като стана дума за състезания, одеве видях че доста коментират https://trysoro.com/ из социалките...
SupaFeed на практика върши същото, само че без да бръсне по $39/мес. за ЕДИН пост на ден!
И аз това му казвам на @contra с две думи - да не се надува че е най-великия писач на код.По принцип не имплементацията, а маркетинга са ботълнек. Самия плъгин се копа за 2-3 часа.
Ботълнекът при Уордпрес продуктите всъщност е съпортът.По принцип не имплементацията, а маркетинга са ботълнек.
За 2-3 часа Клод ще ти изкара нещо теоретично работещо. Но за да го излъскаш до актуалното състояние ще ти трябват поне още няколко седмици тестване, взиране в резултата, донатаманяване. И след това поне още толкова време реагиране на бъг репорти от клиенти и доизчистване.Самия плъгин се копа за 2-3 часа.
Нямам планове това да става масов продукт, а нещо готово за имплементация в сайтовете на отделни клиенти. Да съпортваш плъгин от тоя тип при повече от 15-20 клиента би било кошмар, освен ако не ги бръснеш здраво. Офертата тук е изключение - един вид тестване на концепцията + леко финансиране на инвестираното време.Ако имаш доказуемо работещ процес за маркетинг (с данни да го подкрепиш), който да се автоматизира, отваря много по-голям пазар.
Даже съм готов да платя процесите, защото аз мога да ги автоматизирам.
И не говоря за платен маркетинг от сорта на facebook рекламки. Не те приемам за фитнес предприемач - ако питаш някоя батка във фитнеса за него това е маркетинг.
О не, най-великия писач не съм, ама да речем че съм най-доброто комбо [скрейпър + уордпресаджия + промптър + лингвист] наоколоИ аз това му казвам на @contra с две думи - да не се надува че е най-великия писач на код.
Имах предвид че не са в предприемаческата сфера, а не че подценявам тук потребителитеМай ме бъркаш със средностатистическия потребител на форума? И като цяло български потребител.
Нямам маркетингови трикове за споделяне, освен ако не говорим за Уордпрески неща. За Уордпреса открай време основният маркетинг е един и същ и аз даже бях един от първите намазали преди ~15 години. Може би все още работи - не съм сигурен.Сподели тези маректинг трикове, които не са за форума? Не търся инвестиции.