Продава се: AI генератор на УНИКАЛЕН контент за сайтове

.bg домейните или въобще всички с български контент?

ПП: вкарвате ми темата в офтопици, ей
само бг домейни но с активен сайт.
А ти пусни репорт да ни преместят простотиите отделно.

само бг домейни но с активен сайт.
А ти пусни репорт да ни преместят простотиите отделно.
Как ги вадя е търговска тайна ама мога да ти дам тия дето имам в момента.

бг домейните според ботьо са около 60К. Сайтове (.bg) няма как да измериш, защото поне 80% от регнатозапазените уж са активни, заради рег-ланга, но всъщност са паркирани бъдещи трепачки и много хора чакат да станат милиронери от тях :)

бг-сайтовете (по разни показатели) се водят около 80К, активни уж, но поне половината не са ъпдейтвани или просто кибичат в нета.. 😆

Как ги вадя е търговска тайна ама мога да ти дам тия дето имам в момента.

Парсваш certificate transperancy logs https://letsencrypt.org/docs/ct-logs и до 3 месеца ще имаш 99% от сайтовете с .bg домейн.

Тук-таме може и да има заблудени с платен сертификат (не през letsencrypt) ама при положение, че българските предприемачи се циганят за по 5лв за хостинг силно се съмнявам.

Май май, работещите хора в тоа форум не ги харесват ... хейт да ядат, а ?
Тоа па дето ти мраз, ем знай, че та бива и ем не ще да си го признай, май ай ?

Е тека сме ние. Кат си пишем лични, се четкаме..УАУУУ колко е яко това, малеее супер, а кат сме у форумот, само се клепаме 😁😇

Мааалко по-сложно е отколкото изглежда :)
Извинявай незаменимо специалистче, забравих че в този форум има 3-4 разбирачи а другите ядем доматите с колците.

Извинявай незаменимо специалистче, забравих че в този форум има 3-4 разбирачи а другите ядем доматите с колците.
Ама моля ти се - заповядай, покажи какво можеш :)
Нека да има състезанийце, да стане интересно.

Ама моля ти се - заповядай, покажи какво можеш :)
Нека да има състезанийце, да стане интересно.
Аз имам къде да се показвам и доказвам, но нямам проблем със състезанията; давай условието на задачата, търсения резултат и разумен срок :)

Аз имам къде да се показвам и доказвам, но нямам проблем със състезанията; давай условието на задачата, търсения резултат и разумен срок :)
Е нали си мерехме дирките. Няма нужда от официалности.

Като стана дума за състезания, одеве видях че доста коментират https://trysoro.com/ из социалките...
SupaFeed на практика върши същото, само че без да бръсне по $39/мес. за ЕДИН пост на ден!

Последно редактирано:
Нема ли се кротнете вече, че почвате да ме стресирате 😆

С хранилките си беше къде-къде по-качествено, а и по-лесно четимо, а сега малко ме напрягате.. и не само мен изглежда 🤣

Е нали си мерехме дирките. Няма нужда от официалности.

Като стана дума за състезания, одеве видях че доста коментират https://trysoro.com/ из социалките...
SupaFeed на практика върши същото, само че без да бръсне по $39/мес. за ЕДИН пост на ден!

По принцип не имплементацията, а маркетинга са ботълнек. Самия плъгин се копа за 2-3 часа.

Ако имаш доказуемо работещ процес за маркетинг (с данни да го подкрепиш), който да се автоматизира, отваря много по-голям пазар.

Даже съм готов да платя процесите, защото аз мога да ги автоматизирам.

И не говоря за платен маркетинг от сорта на facebook рекламки. Не те приемам за фитнес предприемач - ако питаш някоя батка във фитнеса за него това е маркетинг.

По принцип не имплементацията, а маркетинга са ботълнек. Самия плъгин се копа за 2-3 часа.
И аз това му казвам на @contra с две думи - да не се надува че е най-великия писач на код.

По принцип не имплементацията, а маркетинга са ботълнек.
Ботълнекът при Уордпрес продуктите всъщност е съпортът.

Самия плъгин се копа за 2-3 часа.
За 2-3 часа Клод ще ти изкара нещо теоретично работещо. Но за да го излъскаш до актуалното състояние ще ти трябват поне още няколко седмици тестване, взиране в резултата, донатаманяване. И след това поне още толкова време реагиране на бъг репорти от клиенти и доизчистване.

И това без да смятаме че настройката на всеки един източник отнема поне час, а много от тях дават аномалии по-късно.

Иначе да, разбирам че в същността си това изглежда като просто да дадеш един текст на жипитито и да поискаш да ти го пренапише :)

Ако имаш доказуемо работещ процес за маркетинг (с данни да го подкрепиш), който да се автоматизира, отваря много по-голям пазар.

Даже съм готов да платя процесите, защото аз мога да ги автоматизирам.

И не говоря за платен маркетинг от сорта на facebook рекламки. Не те приемам за фитнес предприемач - ако питаш някоя батка във фитнеса за него това е маркетинг.
Нямам планове това да става масов продукт, а нещо готово за имплементация в сайтовете на отделни клиенти. Да съпортваш плъгин от тоя тип при повече от 15-20 клиента би било кошмар, освен ако не ги бръснеш здраво. Офертата тук е изключение - един вид тестване на концепцията + леко финансиране на инвестираното време.

Иначе за инвестиции и маркетинг имам други (полу/почти готови) продукти, които просто не са за тоя форум.

И аз това му казвам на @contra с две думи - да не се надува че е най-великия писач на код.
О не, най-великия писач не съм, ама да речем че съм най-доброто комбо [скрейпър + уордпресаджия + промптър + лингвист] наоколо :)

Само с блъскане на код нищо не става.

Последно редактирано:
Май ме бъркаш със средностатистическия потребител на форума? И като цяло български потребител.

Сподели тези маректинг трикове, които не са за форума? Не търся инвестиции.

Май ме бъркаш със средностатистическия потребител на форума? И като цяло български потребител.
Имах предвид че не са в предприемаческата сфера, а не че подценявам тук потребителите :) Сакън!
Има си сериозни хора, които почти или изобщо не пишат.

Сподели тези маректинг трикове, които не са за форума? Не търся инвестиции.
Нямам маркетингови трикове за споделяне, освен ако не говорим за Уордпрески неща. За Уордпреса открай време основният маркетинг е един и същ и аз даже бях един от първите намазали преди ~15 години. Може би все още работи - не съм сигурен.

Имах предвид проект(и), които не таргетират уебмастъри, а по-широка публика.

Горе