Продава се: AI генератор на УНИКАЛЕН контент за сайтове

По принцип няма как да е перфектно, още повече на български език.
Аз ако се занимавах с такива сайтове, макар проблемите, пак бих го ползвал това, най-малкото защото спестява копирайтъри.
Като гледам плъгинот фращи стотици статии на ден, което е излишно. Те дира и другите шматароци пускат макс по 50на. В този смисъл - колко време ще ми трябва да фиксна заглавията? Минути :) А за 50 новини/статии колко ще дам за копирайтъри, писанено, отделно техническата част - качване и прочие.
Дървото е форматирането, снимките, тагове... Бих наблегнал на това. А другото - самите теми, това се оправя с по-фини настройки и сито на боклучавите източници.
Аз бих използвал този плъгин за други цели, спамилки, новини, статии е отживелица. Бих го използвал за полезем матриал, специализирана информация и прочие. Мъката ще е една-две седмици да настроя бота, източниците, структурата и категоризирането. След това пак няма да е 100% на изоставяне, ама с по няколко клика на матриал и всичко е точно :) Кой плаща на копирайтъри днешно време?? Аз ако ви покажа какви статии си сътворявам с ботьо, ще ви падне шапката хаха
Идеята е да използваш ботьо за черната работа и после вече се включваш ти, с прагматичната си, мъдра и опитна все още недигитализиртана манерка 😁
След като мина известно време и си премиум юзър, ще споделиш ли ефект от плъгина. Аз като си поразгледах линковете, качени от супафийда - всичките са без стойност за Гуглето (защото явно не минават през СЕО плъгина).

Не е хейт, интересно ми е какъв е ефекта или дефекта:)

хах минал съм покрай ПРЕМИУМИТЕ, макар че ако сумирам постовете от сите профили (а 40% немам идея дори как беха ахахах) ще мина бройката и на херото, админ1, админ2 и админ4 взети заедно ахахах

НО, ако трябва да съм честен, никога не съм тествал плъгина в продукшън среда! Да, разглеждал съм го подробно, като код, но не съм пускал да се търкаля. Причината е, че трябва да ползвам официално апито, което просто нееее как да стане :)

Така че, считай като за отговор, че не мога да кажа нищо за ефективност в продукшън. Иначе, колкото за гулглето.. ами всичко сме на 100% много отдавна наясно, че нема шанса за нещо УАУ ако не му снасяме.. ;)

Обаче пък, има и много варианти, оньо да си мисле, че снасяме, а ние всъщност да продължаваме да се възползваме от умрелият му индекс в лична полза, това, което презентира самия той като нещо ужасно греховно и уж ще тегли периметърот с дървената си (всъщност) ножица.. ахаха и то не за друго, ами защото тоя умрел бот така или иначе БЕЗ НАС реално не може да осъществи един елементарен бг-индекс 😆

О не, най-великия писач не съм, ама да речем че съм най-доброто комбо [скрейпър + уордпресаджия + промптър + лингвист] наоколо :)

Само с блъскане на код нищо не става.
Че и скромен :) но за сметка на това смешен :)

Че и скромен :) но за сметка на това смешен :)
Забавен съм по-скоро :)

Смешен е примерно тоя дето поства от 4 различни профила и сам си лайква постовете 🤭

Забавен съм по-скоро :)

Смешен е примерно тоя дето поства от 4 различни профила и сам си лайква постовете 🤭
Аз като по-нов познавам само 1 с 2 профила но ти като старо куче явно знаеш повече за живота във форума.

Горе