AI за създаване на текстово съдържание SEO friendly на български език

Абсолютно точно, но като е те кефи, не плащаш в крайна сметка, нали?

:)
Напълно съм съгласен, но има и един друг момент. Пазарът е отворен, копирайтъри - бол. Няма лошо. Дори и тези, които не стават за нищо, са се научили да правят представяния и да убеждават, натрупали са някакво портфолио (не коментирам качество/обем). Аз съм на мнение, че клиентът не е длъжен да е перфектен в правопис, граматика и пунктуация. Разбира се, прави бизнес, добър е в друго, търси услуга от професионалист, защото е осъзнал, че не му се занимава/не може да се справи. И точно в този момент доста лесно може да се "падне в капана". Когато става въпрос са къси пари (статия, статии), пие бира, и продължава напред. На мен ми се е случвало да работя с хора, които са пили по 10-15 бири преди да се "намерим", ако ми следиш мисълта :).
 
Мен ме запалва идеята по това че тези инструменти уж са направени специално за тази цел.

План Б ще е да ползвам чата или WriteCHamp тъй като е на колега от форума.

Не съм много очарован от GPT-3.5, но близък приятел много ми хвали че 4.0 е miles ahead. Пробвах го с леки програмистки задачи, но бързах и не ми хрумна нищо интересно. Дразни ме че имаш 25 инпута на час.

Можеш да споделиш разходите за API-то с някой и да си направиш wrapper за GPT 4.0 Така инпутите няма да са проблем. Повечето "ИИ проекти" са именно такива.

Ние в момента изпробваме да разработим wrapper за генериране на теми за Wordpress и с подходящи инпути се справя добре.

За контент също, но има и проблем: навъдиха се прекалено много сайтове с такъв контент и личи от 100км, че е писано от робот. Поне засега.
 
Можеш да споделиш разходите за API-то с някой и да си направиш wrapper за GPT 4.0 Така инпутите няма да са проблем.

Как точно ше "споделиш разходите" при положение че не е фиксирана такса на месец, а се плаща на usage??
 
Това , което споменах аз е приложението AI chat , версия 3.0.1.7, ама да направим малко реклама (безплатна) на @nsevimov (щот ми е симпатичен някак си, а и предпочитам да се използват БГ създатели без значение за какво става въпрос щото ей така малко треа да сме патриотично настроени) и неговата платформа за AI, за момента е само на Инглиш , но все пак пуснах 2 статии и с транслейт почти се получава смислово и граматическо издържано съдържание (Ако ти трябва да е бг съдържание разбира се) . Аз лично като си наглася нещата мисля да използвам неговата платформа , но до тогава това, което написах в началото и да на бг си е топ (Над 70-80% уникалност)
Искрено съм ти благодарен за препоръката!! :love:
Вече в Writechamp можеш да генерираш съдържание на:
- Английски
- Български
- Румънски
- Сръбски
- Турски
- Нидерландски
- Френски
 

Горе