Amazon Associates - Изплащане на комисионни

TheEntrepreneur

Active Member
След като преминах през 9-те кръга на Ада за да си активирам акаунта при тях, начините за изплащане на комисионните са следните 3:

http://prntscr.com/gescxa

Първата опция не ми върши работа, втората не мога да я използвам, единствено третата е възможен начин да си вземеш парите. Но досега не съм работил с чекове.

Има ли някой във форума, който работи с тях и си дърпа парите чрез чекове? Има ли някакви усложнения и прочие?

Всякакви детайли биха били полезни.

Поздрави
 
Привет, може да използваш и втората опция, стига да имаш банкова сметка в USA. Ако нямаш такава, услугата на Payoneer ще ти свърши работа, позволява ти да имаш U.S. & Euro bank routing number и може да получаваш плащания от различни компании, включително Amazon. Ще ти издадат и дебитна карта, свързана със сметката, от която ще теглиш парите. Разбира се, винаги е хубаво да прочетеш и други мнения за услугата, за да придобиеш по-голяма представа.

Ако не те устройва, остава единствено варианта за чек до тук, но се чака доста време и предполагам осребряването е свързано с доста нерви.
 
Благодаря, това е доста откриващо. Но, нека чуем и някой, който получава или е получавал чекове за да направим някакво сравнение :)
 

Горе