Anthropic току-що "случайно изпусна" най-опасния AI модел

Долнопробната част от интернета шерна "leak" че било имало такъв таен и супермощен нов модел Mythos.
Това отделно от сорса на Клод Код.

... Обаче досега никой освен Станимир не е имал възможността да го пробва тоя Митос 🤭

Мммм, надценяваш го. Според мен досега е цъкал с някой wrapper, който отдолу вика Sonnet или Opus, но вечера вероятно е пробвал Claude Code мислейки го за отделен модел.

Мммм, надценяваш го. Според мен досега е цъкал с някой wrapper, който отдолу вика Sonnet или Opus, но вечера вероятно е пробвал Claude Code мислейки го за отделен модел.
присмял се хърбел на щърбел..... само да вметна , че @Станимир И е 78678673284787498327 пъти по свестен от теб... то всъщност теб кой те бръсне за слива.... Със Станимир мога да си говоря с часове и дни без да ми писне защото не се държи надменно като теб и е много земен човек. Ти говориш на индокитайскосингапуроиндонезийски език и смяташ, че някой те разбира кво пишеш.... или се опитваш да се направиш на много вещ по всичкология , а дефакто нищо незнаеш. Хвалиш се с печалбите си и ти ръкопляскат все едно си открил топлата вода... Те такива хора като теб са ми отвратителни. Ти освен на тема WP и кодене с Ai , друго може ли да водиш комуникация? Изключително глупав човек си ....

Долнопробната част от интернета шерна "leak" че било имало такъв таен и супермощен нов модел Mythos.
Това отделно от сорса на Клод Код.

... Обаче досега никой освен Станимир не е имал възможността да го пробва тоя Митос 🤭

Мойто момче, много хляб има да ядеш до де стигнеш някой като мен, имал съм достъп до Mythos, но не съм го ползвал, какво трябва да говоря с теб или пиша, ти си някакъв отчаян от живота човек като @metaverse , нямам желание да общувам с хора като вас, това е много мръсно за душата.

присмял се хърбел на щърбел..... само да вметна , че @Станимир И е 78678673284787498327 пъти по свестен от теб... то всъщност теб кой те бръсне за слива.... Със Станимир мога да си говоря с часове и дни без да ми писне защото не се държи надменно като теб и е много земен човек. Ти говориш на индокитайскосингапуроиндонезийски език и смяташ, че някой те разбира кво пишеш.... или се опитваш да се направиш на много вещ по всичкология , а дефакто нищо незнаеш. Хвалиш се с печалбите си и ти ръкопляскат все едно си открил топлата вода... Те такива хора като теб са ми отвратителни. Ти освен на тема WP и кодене с Ai , друго може ли да водиш комуникация? Изключително глупав човек си ....

Принципно избягвам да общувам със всеки, просто защото на скоро се запознах с един хейтър от тук на живо, той дори не разбра, че съм аз, трябва да ти кажа, че тези като @metaverse и @contra още живеят при техните, перат им мръсните гащи и дори и ток не плащат, такова им е държанието защото не са излизали далеч в живота, това рефлектира над държанието им към другите.

Добре, те хубаво са копирали кода на claude code, но в крайна сметка абонамента нали се плаща за да им ползваш мощностите.

Това в бизнеса се казва, маркетплейс, тук обаче е жетончета, просто масата хора са наивници, Claude не искам да ти продава кода, иска да ти го подари, иска да ти продава важното нещо, а това е инфраструктура, тяхната мощност, искат да се разпространят, ето че някой е разбрал това, но буквално едва 5% от хората разбират, никой не видя как за кратко време избухнаха една камара копия "случайно", няма случайности само илюзия за такива. Корпурация която отказва на държави, "случайно" изпуска кода си, просто хората масово са доста посредствен както се вижда, особено в тази сфера, преди дни един ми казва, аз написах бек-хенда на приложението си през gemini, може да погледнеш дали е добре, какво да се каже, тези които знаят как се прави нещо, ще станат още по-платени, а масата хваща вълната това е новата вълна, като гледам четвъртата поред, сега е за AI. Малко ще изкарат от това смисъл да кажем 1-2% , другите ще мажат и продават курсове как се работи с AI.

Поздрави.

Горе