Article: ИТ бизнес за един милиард долара

не че нещо ама поредния софтуер който то следи и качва данните да ги ползват :) и се налага като мода :) колко е гот да те следя и да ти се качват данните (а ако може да ти копне и целия фоунбук) за да знае кога приятелите почват да използват апликацията още по гот :)

Иначе спуер стаййка stoineff, аз просто не ги харесвам такива софтове...
 
Въпросът е, че потребителите са леко като секта... Създават съдържание, което после сами ползват. За сега компанията има доста ниски печалби. Google обаче ги иска, а щом те ги искат, започват да ги искат и други.. няма да се учудя, ако продадат апликацийката и за повече от милиард.. Идеята на статията беше да дам пример за предприемачески дух.. а освен това е и актуална новина от последната седмица.. мисля, че мястото и е тук. :), аз участвам по два проекта за създаване на апликации и за това ги следя трендовете... Нали след 3-4 години трябва да сме в крак с времето :)
 
Ако ги разбираш нещата подкарайте битмесидж на андроид почти е тръгнало със sl4a от любител който се опитал да го пусне (тоест тръгнал е ама краши)

https://bitmessage.org/forum/index.php/topic,2520.0.html

с малко по приятен юзер интерфейс ще стане популярно ако не да се продава за пари за слава със сигурност :) няма конкурентен проект или поне не се очаква в близките месеци освен едно Frog, което частично ще работи със сървъри
 

Горе