Autosubmitter за фирмен сайт ?

SpitFire

New Member
Здравейте. Попаднах на един безплатен сайт ето какво ми предлагат:

Free to use but you must register as a user.Awesome service. Excellent Auto Submitter.Highly recommended.Submits to thousands of link pages.
LinkStation - Be sure to submit to all 4 databases. Submits to over 8000 link pages.
MultiLinks - 200+ classified ad sites and 9000+ FFA sites.
Award-It - Auto submit to over 100 award sites.
SelfPromotion - Auto submit to 74 secondary search engines and indexes and to 138 award sites.


Имам сайт за дизайн на уеб банери ( сайта е на една седмица ) по принцип не се доверявам на такива сайтове, но реших да ви попитам. Направих едно проучване за най-големият ми конкурент. Резултата беше над 7000 бек линка. Ако всеки ден събмитвам по 15 ръчно след една година ще имам 5 475 линка които ще водят към моя сайт. Според вас добре ли е използването на autosubmitter-и за фирмен сайт, та дори и да не е фирмен ?

Благодаря Ви!
 
От: Autosubmitter за фирмен сайт ?

Линкстейшъните са опасни защото са на шибан аутоапроув и ако се наблъскат много ще те баннат. Докато ако праскаш със програма за ауто коментари в wp и праснеш същия брой - те ще се появяват след време защото не всички ще се одобрят веднага, пък някои воубще няма да се одобрят и .т.н..
Ако имаш PR и ауторити на главния домейн повече от 30 давай спокойно. И дай линк към сайта да се възползваме и ние.
 
От: Autosubmitter за фирмен сайт ?

Ако ще се възползвате пишете едно ЛС, че цените не са за българския пазар. Ако някой реши да се възползва да ми пише, за българи цифрите остават същите, но в лева. Цените на статичните банери можете да видите в Services. Мерси за отговора ;) А някаква такава програмка за коментари можеш ли да ми препоръчаш.Между другото по сайта има още доста работа - title-а не ми харесва, по голямо портфолио, дизайна ми се струва малко тежък при зареждане и т.н. Ето го и него - http://magic-banners.com
 

Горе