Bet689.com се продава !!!

bet689

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Аз съм собственика на сайта и доумейна. За да се уверите можете да ми пишете на майла support [at] bet689.com , дори май там ще е най-добра комуникацията, защото имам малко мнения тук и нямам право да изпращам съобщения.
линк: bet689.com
Цена: над 300 , дори сайта има много редовни потребители.
Сайта - онлайн букмейкър, залага се като в букмейкър, тегли коефиценти и мачовете и се залага. Уникална система, никой няма толкова добра все още из нета.
skype: web-3gnl
e-mail: support [at] bet689.com
 
От: Bet689.com се продава !!!

"Цена: над 300 , дори сайта има много редовни потребители."
това не го разбирам, сайта ли струва над 300 лева ли, долари ли, буркани с туршия ли, или пък посещения или над 300 редовни юзера? ти ли си писъл скрипта? защо на някой от страниците дава not found?
 
От: Bet689.com се продава !!!

Здравей, над 300 е написано, за ориентир за колко пари г/д давам сайта. За да избегна мнения с предложения по 50-60 лева.
Системата е писана от фирма, която прави сайтове.
Иначе сайта си има редовни потребители, онлайн е 2-3 месеца и има голяма популярност. Нямам време да се занимавам с него и го продавам. Иначе сайта като го правих при тази фирма ми излезе много над 300 лева. Просто за момента го давам колкото да не е без нищо.
 
От: Bet689.com се продава !!!

ок, това колко ти е излязъл не е фактор, въпросът ми беше и за посещенията?
 
От: Bet689.com се продава !!!

1. Да кажа точна цифра за посещенията е трудно, и ето защо. В началото на месеца, когато всички имат максимален брои точки ... до към средата на месеца има по 350-400 уникални на ден, но след като по-голямата част си изгубят кредитите към последние дни на месеца (както е сега ) остават по 200-250. Може да се сложат прогнози или нещо друго в сайта, за да не се губи ефективноста.
2. Сайта не върви с афилиейта на буин, ама той и с него и без него е ... все едно.
 
От: Bet689.com се продава !!!

Имам интерес към системата , ако продаваш само нея пиши тук ! :)
 
От: Bet689.com се продава !!!

Писах ти на този имейл: support [at] bet689.com
 
От: Bet689.com се продава !!!

Продаден е вече , скоро ще заработи надявам се ! :twisted::twisted:
 

Горе