Bitcoin / Биткойн

Биткойн е $118K пък вие си ползвайте еврото, аз отдавна съм заложил на нефиатните алтернативи.
и аз имам крипто портфейл обвързан с дебитна карта без да се налага да правя обмяна на крипто към фиатни пари, която карта може да я ползвам навсякъде за всичко, но стои в дълбок резерв. Биткойна се вдига и тепърва има да се вдига... не мога да се ангажирам със срок кога и докъде ще стигне Биткойна, защото това е играта на големите Крипто китове. Ако някой си е въобразил, че биткойна се вдига и пада заради някаква случайност значи не е запознат с парите на големите крипто китове които имат по над 200 000 биткойна в портфейлите си, и това за тях е като една игра и съревнование помежду си кой-кого ще надиграе.

Вече е $122K. За тези, които не разбират, мога само да кажа, че това нещо ще струва милиони. Всеки да си прави изводите. Аз съм го разбрал преди години, някои ще го разберат сега, други след няколко години. Който иска да си повтаря мантрите - пирамида, измама, харчи ток, използват го престъпници и т.н. Докато се чудите изтървавате влака. Който смята, че е измама, въобще няма представа какво е Биткойн, защо е създаден и какво ще се случи, също и как работят парите. Препоръчвам ви да се ограмотите, но не от разни финансови книжки, написани перди време, защото вече са невалидни.

Горе