Black Friday намаления къде

От: Black Friday намаления къде

Като допълнение да кажа, че за да си поръчам нещо от Бг онлайн магазин (което никога няма да стане) трябва да се е доказал и да не е на някой про от форума с по 1 бройка от всеки продукт и при запитване да ми казват до месец ще го има. За това пазарете си от чужбина, там освен, че предлагат качество предлагат и сигурност.
А тук всеки втори с онлайн магази, та дори и аз се замислям
@¦•••SHERIFA•••¦, всеки има правото сам да смята кое е по-добре за него. Аз до колкото видях коментара на @fifi е, че таблета и се е повредил и съответно го е пратила за рекламация, като всичко е минало по мед и масло с изпращането т.е. от страна на eMag всичко е изпълнено и то както е описано в тяхната документация в сайта. Освен това нима не си попадал на хилядите теми от потребители, които се оплакват от проблем с гаранция и ремонтиране на стоките закупени именно от Български търговци. Не виждам по какво се различа примерно качеството на една и съща опакована в оригинална опаковка (разбирай с найлоните), когато е купена от България и когато е Купена от Румъния?

Спор няма, че бъркат и то яко в джоба на доста предприемачи в България, но реално мен това не ме бърка като клиент и както казваше един познат, конкуренцията е полезна за крайният потребител. При положение, че не пазарувам за сефте през онлайн магазин, мога да ти кажа, че дори повечето онлайн магазини ще има доста да догонват качеството на въпросният магазин... нищо, че са Румънци.

Освен това, не си съвсем прав, че се изнасят пари то страната, понеже реално погледнато те си плащат така или иначе на куриерската служба... вероятно и на доста хора оператори и хора работещи в склада им, така, че все пак има (макар и малка) някаква полза и за страната ни. Хубаво е, човек да е националист и да иска всичко да влиза в страната му, но далеч тези фирми не са причината това да не става.

Замислял ли си се, че може би ако ги нямаше тия бюрокрации и търчане по цял ден за да си платиш данъците, може би повече хора щяха да си плащат навреме всичко и така ще е докато не си оправят цялата бумащина. Тогава може би и повече хора ще се престрашат да започнат свой собствени бизнес и да вкарват пари отвън в България.

Между другото не спомена ти какъв персонален опит имаш с магазина?!?

Не съм им адвокат, но принципно аз съм доволен клиент и именно поради подобни на твоето изказване много се двоумях преди да поръчам каквото и да било... просто защото на никой не му се иска да го измамят.
 
От: Black Friday намаления къде

ето малко от братята китайци - tinydeal.com/2013-cyber-monday-collection-si-1082.html
 
От: Black Friday намаления къде

@uphero, донякъде съм съгласен с теб, но в интерес на истината има и доста Български онлайн магазини, които предлагат качество, но доста често човек избира да предпочете освен това и намалението за да си спести някой лев... особено, когато е преди големите празници.

Между другото телефона ми си го взех то магазин в който е намесен и колега и отново останах много доволен и от обслужването и от доставката.

Много от колегите, които са тук и са решили да развиват бизнес с свой собствен магазин ползват така нареченият dropship метод и именно това е причината за забавяне на стоките, но честно казано за България не мисля, че е добра идея... просто защото никой няма да чака един месец за продукт, който може да си го купи от друго място и ще пристигне до максимум 2-3 дни... вероятно този бизнес ще заработи добре и по нашите родни ширини, но май все още голяма част от складовете нямат тази култура и навик да предлагат стоките си именно по този начин.
 
От: Black Friday намаления къде

Ама вижте, темата е конкретно за намаления, не за проблемите на отделните магазини. Всеки магазин си има своите недостатъци. Има си теми (ако няма правете нови) за всеки магазин, и там пишете фийдбек. Шериф, даваш линкове към Origin и Steam, ама иначе мамалигарите бъркали българската икономика. Я стига глупости, ами давайте още предложения, че време не остана.
 
От: Black Friday намаления къде

@wessly, приемам критиката и се спирам :)

До момента е сравнително тихо сред родните магазини по темата. Единственото, което не видях в темата е намаление от 50% за мобилни аксесоари от yet.bg ... Ако на някой му трябват калъфчета и разни зарядни, може да се възползва, кода им за отстъпка е: 29NOV (Попълва се в процеса на поръчката под формата на промо-код за отстъпка).
 
От: Black Friday намаления къде

Добавям като дестинации JYSK, Fashiondays, 3suisses и miniPrix.
 
По случах хубавия петък ето още две промоции:
http://wms-tools.com - плащаш за едни месец, а получаваш 3.

http://bgautosubmiter.com - 40% бонус на заредените кредити (тоест плащаш за 100, а получаваш 140).
 
От: Black Friday намаления къде

Ardes.bg - на 29 и 30 ноември до 40% отстъпки. При тях се казва "Голяма предколедна разпродажба", но датата съвпада.
 
От: Black Friday намаления къде

Ardes.bg - на 29 и 30 ноември до 40% отстъпки. При тях се казва "Голяма предколедна разпродажба", но датата съвпада.

Ако сте си набелязали нещо от там, хвърлете един поглед на описанията отдолу относно промоцията или добре питайте при евентуална поръчка, че поне аз не разбрах в кой случай ми важи намалението и в кой не :) Да не се окаже, че си поръчвате нещо без отстъпка :)
 
От: Black Friday намаления къде

И аз се записвам в темата
Всички китайски магазини имат оферти, от няколко дни ме обстрелват с предложения :)
 
От: Black Friday намаления къде

И аз се записвам в темата
Всички китайски магазини имат оферти, от няколко дни ме обстрелват с предложения :)
И лошото е, че каквото си харесах никъде не е на промо :(
 
От: Black Friday намаления къде

За да не започваме отново с спороветеи да има малко fair play и аз ще си позволя да пусна 1-2 връзки (извинявам се предварително за спама) :)

http://coffebreak.info/ot-men/emag-bg-mnenie-i-malko-informaciya-za-novite-mi-harduerni-pridobivki/

http://coffebreak.info/ot-men/emag-bg-black-friday-cheren-petak/

П.С> Ако все пак много дразнят връзките, админите да се чувстват свободни да ги изтрият... аз няма да се сърдя :) :) :)
 
От: Black Friday намаления къде

Кажи сега, колко пари взе за тези двете статии от емаг. :)
 
От: Black Friday намаления къде

Кажи сега, колко пари взе за тези двете статии от емаг. :)

Милиони... :)

Защо всеки когато види положително ревю за някой продукт/магазин/услуга и задължително трябва да са му платили? Нима не може човек да е доволен от нещо и да има желание да похвали коректните търговци?

Всъщност причината да напиша първата статия наистина е, защото останах страшно доволен, а втората е по-скоро експеримент от който смятам да споделя резултатите след пълният анализ до няколко дни, който вярвам ще е полезен за много от хората тук, занимаващи се с различни методи за развиване на сайтове.

П.С> Между другото, не вярвам някой от хората в форума да е толкова тъп, че да препоръчва на колеги нещо некачествено и ще се злепоставя в последствие :)
 
От: Black Friday намаления къде

Ето една промоция от мен.

- 50% за всеки поръчан нов пакет от http://bulcart.com

Аз утре смятам да си взема сокоизтисквачка на промоция от някъде, също така да подновя някой домейни и хостинги :)
 
От: Black Friday намаления къде

Аз пък не искам да пускам нова тема и ще си питам тука:

За чуждите магазини е ясно - има и ще има промо оферти. Интересно ми е тук като повечето имат магазини - пуснахте ли оферти?
Аз го правя тестово, т.е не съм го правил до сега, а и нишата е специфична и ми е любопитно. Сам съм си за бой, че го реших късно, но да видим, Тъкмо ще си проличи. Пускам го като банер слайдери по магазините + 24ч реклама адуордс само на това.
Кампанията съм я планирал за 3 дни с 3 различни като нива намаления да видя как ще реагират тия няколко стотин души, които ще минат през магазините за времето.

Други оптимисти?
 
От: Black Friday намаления къде

Аз ще пусна, но изпуснах сроковете за реклама, така че ще остана само на ФБ постове.

Пускам 20% на всичко което не е намалено вече и 15% на дропшипърите, защото там % е по-нисък.

Ще го рънвам 24 часа от 00 часа. Ако влезне 1 поръчка - евалата, ако не - пак евалата, случват се някакви неща там, все някой ще се поинтересува що е то блек фрайдей...
 
От: Black Friday намаления къде

Абе тези Emag толкова наляха в реклама тези дни, сигурни ли сте ме продават боклучива стока ако изобщо продават.Изобщо не съм запознат с тях, но все пак утре смятам да купя нещо ако имат на далавера.
 

Горе