Black Friday @ LET

Victor R

Well-Known Member
Традиционната Black Friday Megathread в LowEndTalk ще се случи утре, 25/11. В нея огромно количество хостинг доставчици участват с много лимитирани оферти за всичко, свързано с хостинг. От споделени хостинг планове, през VPS във всякакви държави, до наети физически сървъри и SAAS. Миналата година над 120 доставчика публикуваха оферти, които често са на себестойност или дори loss leaders.

Публикуването се случва през час, или през 30 минути, според броя на участващите доставчици. Понякога продължава и чак до Cyber Monday. Като гледам организацията, тази година няма да е по-различно и ще е мазало от оферти.

Публикуването на офертите започва в 7:00 утре наше време. Няма нужда да се регистрирате. Който е много чувствителен на тема цена или пък иска да хване ексклузивни еднократни хостинг оферти за сегашни и бъдещи проекти, да се подготви от рано. Якото мазало по принцип настъпва през нощта на петък с/у събота.
 
Поглеждах отвреме-навреме ама не си харесах.

И съм останал с убеждението че такива акаунти се третират като second grade.
Бях взел едно време някакъв суперпромоционален пакет... и ме изтриха без никакво предупреждение след няколко месеца. Няма "Dear client, you've been suspended.", нема нищо. Просто сайта го нема и не моеш да се логнеш... Ся, може и да има връзка тва че бях хостнал някакви не съвсем легитимни нещица.
 
Има там и хубави доставчици, но и такива на които е малко по-сложно да им се гласува доверие. Трябва си малко проучване предварително.
 

Горе