Black list-нат уебсайт, как да го оправя?

ExTended

Active Member
Здравейте,

От близо година главният домейн на мой онлайн магазин е blacklist-нат от Google Ads и всеки път като публикувам платена обява в платоформата им ми излиза:

Disapproved
Ad violates policy and can't run:
error
Malicious software

Факт е, че сайта беше с хакната датабаза около две седмици, преди да се усетим и да я фиксираме. Но от вече 12 месеца си е наред. Същата датабаза сме я сложили на два други домейна, като и при двата същите реклами се одобряват без проблем, при датабаза която буквално е дублирана до запетайка с датабазата на главния домейн, при който не одобрява рекламите.

Идеята е, че въпросните две резервни домейни не са съвместими с брандирането на онлайн магазина и няма да е ефективно откъм време да се поддържат толкова онлайн магазини за едно и също нещо. Как да покажа на Google Ads, че сайта вече си е наред? Техните инструменти за проверка го показват като окей, но самата платформа за платена реклама си блокира всички реклами към него на автоматик и... вече ми писна.
 
Здравей, варианта е или чакаш 2 години най-малко, или пишеш няколко репорта към Google. На наши клиенти им решихме тези проблеми, доста е сложно като цяло да излезеш от black list.

Поздрави,
Станимир И
 
Мерси!

Ще им пиша евентуално на съпорта, или в краен случай ще сменя домейна от .com на .bg и да се свършва. И без това ги плащам и двата.

Тъпото е, че брандинга е на .com и ще ми отидат професионално записани и хич не евтини войс овъри за маркетинговите материали, но...
 
Привет, за това трябва да се грижиш за бранда си, колко пари задели за security ? :) Знам че е нула, никой не се грижи за това, ми ако беше платил за билборди в цялата държава :D, трябва да се внимава.

Поздрави,
Станимир И
 

Горе