D devilx Well-Known Member 14 Януари 2013 #1 Има ли начин да се направи блог платформа? пример: блогспот, вордпресс.. да се регистрират хората и да си създадат блог.. пример: името.блог.ком нещо подобно на блогспот? какъв ресурс ще ми трябва за целта?
Има ли начин да се направи блог платформа? пример: блогспот, вордпресс.. да се регистрират хората и да си създадат блог.. пример: името.блог.ком нещо подобно на блогспот? какъв ресурс ще ми трябва за целта?
N nortrant Well-Known Member 14 Януари 2013 #2 От: blog платформа Има и готови платформи ако искаш да се прави нещо къстъм - сигурно около/над 10 к wordpress.bg - има българска блог платформа
От: blog платформа Има и готови платформи ако искаш да се прави нещо къстъм - сигурно около/над 10 к wordpress.bg - има българска блог платформа
C crazydevil Active Member 15 Януари 2013 #3 Имам модифициран Wordpress за целта. Ако се интересуваш и искаш demo пиши ми на ЛС.
r.stefanov Well-Known Member 15 Януари 2013 #4 От: blog платформа Wordpress multisite е точно за това.