Brain Bar 2018 - едно от безплатните топ събития във Варна

pingvin4o0

Member


Време е за нещо ГОЛЯМО!

Клуб Маркетинг към Студентски съвет на Икономически университет Варна организира бизнес и маркетинг събитието “Brain Bar 2018“.

Началото на първото издание на “Brain Bar” ще започне тази година с много интересни лектори от страната.

Продължаваме да каним страхотни лектори и е време да съберем няколко от най-добрите от тях в бранша във Варна.

Всички ние обичаме да се развиваме. Начините за това са ужасно много, а едно от тях е да научаваме най-добрите практики и уроци директно от хората в бизнеса. За това, твоето присъствие на Brain Bar този месец е просто задължително. Ако искаш да научиш повече за инфлуенсер маркетинга, Facebook маркетинга, социалното предприемачество и като цяло искаш да придобиеш повече знания в бизнеса – това е събитието за ТЕБ!

От тактики и инструменти до кампании, нашите лектори ще предоставят информация, която може да бъде използвана, за да ти помогне да станеш по-добър и по-ефективен в своите начинания.

Защо да присъстваш?
Ще имаш възможността да чуеш страхотните лекции на нашите лектори, ще научиш полезна и нова информация, която да имплементираш в бизнеса и дейността си и ще се запознаеш с много хора, които имат сходни на твоите интереси. Също така, ще имаш и възможността да спечелиш страхотни награди!

Линк за регистрация - http://clubmarketing.ue-varna.bg/brain-bar/

Ще се видим в Икономически университет Варна – Зала 323 на 24 март от 10:00 часа.
 

Горе