cross

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
41   0   0
Уважаеми съфорумници,
Колеги,


Предлагаме на Вашето внимание нова услуга от серията на Creative Content - статии на английски език, след като успях да намеря още няколко колеги за помощници.

8935465s.jpg





Цени
8935570S.png



Защо да работите с нас?
Ние сме екип от квалифицирани професионалисти с опит в писането на авторски материали и превеждането им. Имаме умения да се справим с всяка поръчка бързо и качествено, както и да се отнесем адекватно с всеки клиент.


Как процедираме?
Можете да пишете на [email protected] или на лично съобщение тук, във форума с вашата поръчка. В рамките на един работен ден, ние ще се свържем с Вас с информация дали имаме капацитет да изпълним поръчката и каква ще бъде крайната цена и срок. Препоръчително е да оставите itrade след приключването на сделката.

А плащането?
Плащането става 100% авансово за хора, които нямат регистрация във форума с поне 3 положителни трейд точки или 500 мнения, а за останалите потребители от форума - 100% след свършена и одобрена работа. Останалите неща ще бъдат уточнени след като направите поръчката си.

Запазваме си правото да НЕ работим с някои съфорумници ако сметнем, че са некоректни.


За въпроси, свързани с офертата, можете да пишете на лично съобщение или на посочения по-горе имейл. Смятаме се за доказали се професионалисти в бранша и поради тази причина ревюта не се предлагат.


Желаем успех!
 

Горе