Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

krmihova

New Member
Здравейте,
От една година работя с CJ и досега съм нямала проблеми с плащане и т.н.
Днес пристигна едно писмо, което доста ме притисни. Ще го напиша цялото, понеже английския ми не е чак толкова добър и ще ви помоля да ми помогнете да разбера за какво става въпрос. Много е важно, защото говорят за съдебен процес.:
--------------------------------------------
If you joined or were a member of the affiliate marketing networks operated by ValueClick,Inc., Commission Junction, Inc. and/or Be Free (collectively, "Defendants"), between April 20.2003 and the present, you may be a class member in Settlement Recovery Center at al. v. ValueClick, Inc. et al., a lawsuit in the Central District of California. The lawsuit alleges that Defendants inadequately monitored Commission Junction's ("CJ")Network and failed to make sufficient disclosures to members about software designed to steal or divert publisher commissions and commissions theft or "hijacking" by third parties on CJ's Network. If you are a member of the class, you may have valuable legal rights that will be affected by whether you act or do not act. You should review the Settlement Notice as soon as possible as there are important deadlines that you must meet to take certain actions in connection with this proposed settlement. The deadline for filling an objection or excluding yourself from the proposed settlement is September 30.2008; if you do not exclude yourself from the class, you will be bound by the settlement's terms. For further information and a copy of the Settlement Notice, visit www.CJSettlement.com

---------------------
Това е писмото, много се шашкам и не мога да разбера какво трябва да направя за да се изключа от нещо, което е свързано с някакъв съдебен процес. Моля ви ако някой друг е получил такова писмо да пише какво е направил после
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Ако сте се присъединили или сте били член на афлиет мрежите на ValueClick, Inc, Commission Junction, Inc и/или Be Free (всички заедно „Подсъдими”), в периода 20 април 2003 до сега, вие може да сте от групата Settlement Reovery Center at al. V Value Click. подлежаща на съдебен процес. В този процес се твърди, че Подсъдимите неадекватно са наблюдавали мрежите на Commission Junction(CJ) и са се провалили в разкритието на членове, които ползват софтуер за кражби или отклонявания на комисионни. Ако сте част от тази група имате права, които ще бъдат засегнати в случай на предприети дейтвия или не. Трябва да разгледате известието възможно най-бързо поради крайният срок, в който може да предприемете конкретни действия. Крайният срок за подаване на възражение или отказване от тази група е Септември

30.2008. Ако не се откажете от групата вие ще бъдете обвързани с условията на взетото решение (май става въпрос за съдебното решение). За повече информация посетете www.cjsettlement.com.


Май гласи нещо подобно. Извинявам се за неточностите.
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

хаха
Михова, не вярвам да си от световната Интернет престъпна група по Интернет отклоняването на комисионни. Така че не се шашкай. Няма да влизаш в затвора.

Абе къде мога да гласувам за unhumannature за пич на месеца.
Много е отзивчив :)
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Мдаа, не мамя. Комисионните ми на месец са не повече от 100 долара и като се осребри чека остават 80. Ака карай, аз и не очаквам да преживявам с тези пари. Незнам за вас, обаче аз много се шашнах. Такъв вид писмо,което да не мога да си го обясня доста ме уплаши. unhumannature благодаря ти за превода. Сега трябва ли или не трябва да се регистрирам някъде? Снощи четох в www.cjsettlement.com и доколкото разбрах, става въпрос за някакво дело в което обвиняват двама служители от CJ за използване на софтуер, с който отклоняват трафик /?!/ и по този начин са си присвоили комисионни за над 1000000 долара. И ако аз съм потърпевш /т.е. имам такива комисионни които не са ми изплатени/ и ако сумата надхвърля 1% от 1 милион долара, да си дам данните да ме включат в процеса и ако съда реши, да ми възстановят сумата. Нещо такова. Моля ви, ако ви се занимава посетете линка за да видите дали правилно съм разбрала.
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Абе умряла работа, не се занимавай. Писмото в коша и си свиркай. Не си сред подсъдимите, а ако чакаш да видиш някакви пари от съда, има да чакаш. Така че не си губи времето.
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Нямам намерение да се замесвам по какъвто и да е начин. Но се притесних, понеже не разбирам трябва или не трябва да се пиша някъде
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Моя съвет е да се включиш в процеса, не се знае точно колко са тези неизплатени комисионни, а и съдилищата, които не са на балканите, обикновенно вършат работа.
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

yMladenov, според мен комисионните ми едва ли ще надхвърлят 1 % на 1 милион долара и мисля че е излишно да се навирам в такива мероприятия. Но имам още малко време - до 30 септемви, за да прочета всичко внимателно и да съм напълно наясно със ситуацията.
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

ymladenov, според мен комисионните ми едва ли ще надхвърлят 1 % на 1 милион долара и мисля че е излишно да се навирам в такива мероприятия. Но имам още малко време - до 30 септемви, за да прочета всичко внимателно и да съм напълно наясно със ситуацията.

Подкрепям съвета на Младенов!Представи си че комисионните ти реално са били 1000 долара! или ... тия пичове са отклонявали само твоя трафик и са взели твоя 1 000 000 долара !!! Запиши се, никога няма как да узнаеш колко пари си загубила.Най-малкото не губиш.
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Пич, темата е от две години!
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Тамън да сподели преживения опит. Може даже да има и излезнало съдебно решение
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Не съм. Достраша ме. Но и не са ме потърсили повече хаххаха
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Не съм. Достраша ме. Но и не са ме потърсили повече хаххаха

ОТ КАКВО ПЪК ТЕ ДОСРАША БЕ ДА МУ СЕ НЕВИДИ...

няма да псувам в тая тема ама ...
 
От: Cj писмо - МНОГО ВАЖНО

Незнам, не посмях да се включа. А и съм сигурна че не са ми откраднали суми от комисионни за които си заслужава главоболието и притеснението.
 

Горе