CMS система

trixi

Member
Здравейте , търся опростена cms система работя във фабрика за врати и искаме на всеки проект да качваме дадената врата на която да може да добавяме вече генерирани полета и просто да се избира от вече такивата.Също така да има опция и на дадена врата да се добавят снимки тъй като ще използваме таблети във фабриката и да може като влзенем на дадения проект да качим точно на тази врата снимки и после клиента да може да прегледа всичко на нея и снимките. Мислих си за DLE но някакви други алтернативи тъй като ще бъде използвано само затова нищо друго търсене по номер на вратата и добавяне на нови такива. Прикачвам снимка горе долу какво да представяват таблиците.
 

Прикачени файлове

  • test.jpg
    test.jpg
    131.2 KB · Преглеждания: 27
Няма нужда от толкова сложен софтуер. Може да се направи уеб приложение, в което да се записват всички "полета" (характеристики) на вратата + неограничен брой снимки.
Бонус, от който може да се нуждаете, е да се разпечатва договор за вратата с някакви фирмени и клиентски данни.
 
Последно редактирано:
  • Haha
Реакции: Sky
и начин за регистрация на юзъри, права на юзъри, начин за автентикация на същите...
после каталог с възможност за преглед на продукт, добавяне и редакция на продукт, добавяне на атрибути на продукти, катагории продукти... ама то врата е по-скоро бандъл продукт, защото има каса, брава, крило... после идват размери, елементи от които се състои комплектът за вратата и т.н. и т.н. :D
викаш дай да напишем нещо за 2-3 дни и 200-300лв и готово :D
 
Абе хващай един WP, и действайте. Имаш всичко в едно. Ако решиш, че след време ти трябва нещо, добавяш. С базови знания ще се направи доста добро нещо, повече от първоначалния замисъл. А и все пак ще го показваш и на външни хора, нали? Нека има вид. :)
 

Горе