Count.bg - безплатен брояч на посещенията

Възможно най-скоро ще бъде отворен защото новите промени ще отменят нуждата от нулиране на всеки 34 дни.
Също така ако има приходи от абонаментите ще ми дадат възможност за допълнително развитие на Count.bg.
Защо не направиш някакво плъгинче да показва посетителите в реално време в сайтовете. Както беше hitstats примерно. Така хем малко безплатна реклама ще си направиш, после може да монетизираш :)
 
Защо не направиш някакво плъгинче да показва посетителите в реално време в сайтовете. Както беше hitstats примерно. Така хем малко безплатна реклама ще си направиш, после може да монетизираш :)

Мислил съм го, но така всеки сайт който добави кода ще създава беклинк към count.bg което може за някои потребители да не е ок.

Пример count.bg:

Пример tyxo.bg:
 
Здравейте отново,
С радост искам да споделя че вече собствеността на Count.bg е прехвърлена на @alexinfoag

Платформата от днес нататък ще се развива в правилната посока защото @alexinfoag има изключително голям опит на Българския пазар и смятам че промяната на собствеността ще донесе само позитиви.
 
Здравейте и от мен, Count.bg е много хубав проект и ще се постарая да си остане такъв. Има си много предимства и е страхотна алтернатива/допълнение на Аналитикс.

Това, което планирам, е да се опитам да го запазя безплатен. Поне на този етап няма да променям това. След време, ако преценя, че разходите ми идват в повече и не се покриват, може да помисля за някаква малка такса само за сайтовете с големи посещения. Но наистина ще се постарая да не се стига до там.

Ако някой иска да пита нещо за проекта, може да ми пише. С много от хората тук се познаваме, за другите съм на линия на alex (at) uchi (dot) bg.

Поздрави
Александър
 
Слагай такса на сайтовете с много посещения въобще не го мисли.
Явно щом имат трафик ще имат и средства да си платят за услугата.
 
Аз използвам Piwik от години и вече наследника му Matomo - https://matomo.org/ open source.
Има ли хора преминали от Matomo на count.bg ? Може да споделят опит.
Доста хора преминаха от Matomo и Google Analytics към Count.bg заради това че се работи лесно с него и реално не са нужни ресурси както Matomo защото той е доста лаком особено ако става дума за сайт със сериозни посещения.
 

Горе