DeathShuttle
Active Member
Някой се опитва с трици маймуни да лови.Зарежда?
Момче, наеми си един читав VPS че цирка се pазраства много!
Някой се опитва с трици маймуни да лови.Зарежда?
Здравейте,Някой се опитва с трици маймуни да лови.
Момче, наеми си един читав VPS че цирка се pазраства много!
Вероятно няма да е трудно да се намерят хора, които биха плащали да гледат статистиките на N-брой български сайтове.ти ще платиш ли? то всеки казва "пускай платено" ама кой плаща? никой..
Здравейте,
Важно е да упомена че собствеността на Count.bg е на @alexinfoag , също така проблема с downtime се дължеше на недостатъчно дисково пространство.
Мисля че е добра идея @alexinfoag да си остави връзка към Revolut-а и всеки който е загрижен за тази услуга да помага за развитието на проекта, защото от личните съобщения и постовете тук когато има downtime изглежда че сте загрижени което е супер.
REGISTRANT: | |
Nural Sevimov
REGISTRANT: ![]()
Ти с дребни клиенти се дъниш а какво остава за сайтове със сериозен трафик! Лошото е че се случва за пореден път и не си вземаш поука!Здравейте, няколко неща:
1. Данните за собственост на домейна Count.bg в Регистър-а не бяха променени. Мерси, че забелязахте. Сега ги промених и предполагам скоро ще пише моето име там. (Между другото, не знаех, че това е платена услуга, но в случая няма значение.)
2. Увеличаваме параметрите на хостинга и в бъдеще не би трябвало да има проблеми с брояча.
3. Относно предложението, което сте писали по-горе - хора да си плащат, за да гледат статистиките на N-брой български сайтове - това няма да го предлагам. По ред причини не мисля, че е ок.
4. Проектът може да печели в бъдеще, но по други начини:
- Възможно е в даден момент да пусна платен план само за сайтовете с по-голям трафик. Някаква плоска тарифа, която да е достъпна и да е само за сайтове с огромни посещения (предполага се, че те могат и да си го позволят).
- Също така обмислям да пусна реклами в него.
Направено е, но за лично ползванеОк, направете го вие по-добре.
Аз написах каквото имах да напиша.
Останете си със здраве.
за 1,2 дена проблем ли ще правиш?В крайна сметка този проект ще го бъде ли или не? 5-10 дни работи, после 1-2 дни сайта не се отваря...
Както вече писах: вдигнат е VPS планът, добавени са параметри и в бъдеще не би трябвало да спира.за 1,2 дена проблем ли ще правиш?
Идеята ти е топ, но ние си ги знаем и без много тракинг що за потребители саповедението на кажи-речи всеки БГ интернет потребител.
Аз се шегувам AlexFoag, и то не към теб, а към онзи дето на безплатната услуга търси кусур ...Както вече писах: вдигнат е VPS планът, добавени са параметри и в бъдеще не би трябвало да спира.
И защо да не търся кусур? Всяка публично предлагана услуга може да се коментира свободно. Нали затова е създадена тая тема. @alexinfoag наистина сложи бутон за donate или нещо такова, ок съм от време на време да пускам някой лев да го има проекта.Аз се шегувам AlexFoag, и то не към теб, а към онзи дето на безплатната услуга търси кусур ...
Ще пускаш к.ра ми янко, ай спрете се вече! Сайтът си работи перфектно в този си вид!И защо да не търся кусур? Всяка публично предлагана услуга може да се коментира свободно. Нали затова е създадена тая тема. @alexinfoag наистина сложи бутон за donate или нещо такова, ок съм от време на време да пускам някой лев да го има проекта.