Count.bg - безплатен брояч на посещенията

Някой се опитва с трици маймуни да лови.
Момче, наеми си един читав VPS че цирка се pазраства много!
Здравейте,

Важно е да упомена че собствеността на Count.bg е на @alexinfoag , също така проблема с downtime се дължеше на недостатъчно дисково пространство.

Мисля че е добра идея @alexinfoag да си остави връзка към Revolut-а и всеки който е загрижен за тази услуга да помага за развитието на проекта, защото от личните съобщения и постовете тук когато има downtime изглежда че сте загрижени което е супер.

Последно редактирано:
ти ще платиш ли? то всеки казва "пускай платено" ама кой плаща? никой..
Вероятно няма да е трудно да се намерят хора, които биха плащали да гледат статистиките на N-брой български сайтове.

Здравейте,

Важно е да упомена че собствеността на Count.bg е на @alexinfoag , също така проблема с downtime се дължеше на недостатъчно дисково пространство.

Мисля че е добра идея @alexinfoag да си остави връзка към Revolut-а и всеки който е загрижен за тази услуга да помага за развитието на проекта, защото от личните съобщения и постовете тук когато има downtime изглежда че сте загрижени което е супер.
REGISTRANT:

Nural Sevimov🤣

• Haha
Реакции: Sky
REGISTRANT:
Nural Sevimov🤣

Здравейте, няколко неща:

1. Данните за собственост на домейна Count.bg в Регистър-а не бяха променени. Мерси, че забелязахте. Сега ги промених и предполагам скоро ще пише моето име там. (Между другото, не знаех, че това е платена услуга, но в случая няма значение.)

2. Увеличаваме параметрите на хостинга и в бъдеще не би трябвало да има проблеми с брояча.

3. Относно предложението, което сте писали по-горе - хора да си плащат, за да гледат статистиките на N-брой български сайтове - това няма да го предлагам. По ред причини не мисля, че е ок.

4. Проектът може да печели в бъдеще, но по други начини:
- Възможно е в даден момент да пусна платен план само за сайтовете с по-голям трафик. Някаква плоска тарифа, която да е достъпна и да е само за сайтове с огромни посещения (предполага се, че те могат и да си го позволят).
- Също така обмислям да пусна реклами в него.

То затова и тоя проект няма бъдеще в тоя си вид.
Ако бях аз, щях да траквам много повече неща, вместо само да броя посещенията.
Даже щях да го направя да инсталира пълен набор от тракери и логери и на компа на ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ на сайт, на който има скрипт на каунт.бг.

... и след година-две щях да имам профил на онлайн поведението на кажи-речи всеки БГ интернет потребител.

ТЛДР: 💰💰💰

Здравейте, няколко неща:

1. Данните за собственост на домейна Count.bg в Регистър-а не бяха променени. Мерси, че забелязахте. Сега ги промених и предполагам скоро ще пише моето име там. (Между другото, не знаех, че това е платена услуга, но в случая няма значение.)

2. Увеличаваме параметрите на хостинга и в бъдеще не би трябвало да има проблеми с брояча.

3. Относно предложението, което сте писали по-горе - хора да си плащат, за да гледат статистиките на N-брой български сайтове - това няма да го предлагам. По ред причини не мисля, че е ок.

4. Проектът може да печели в бъдеще, но по други начини:
- Възможно е в даден момент да пусна платен план само за сайтовете с по-голям трафик. Някаква плоска тарифа, която да е достъпна и да е само за сайтове с огромни посещения (предполага се, че те могат и да си го позволят).
- Също така обмислям да пусна реклами в него.
Ти с дребни клиенти се дъниш а какво остава за сайтове със сериозен трафик! Лошото е че се случва за пореден път и не си вземаш поука!

Както вече писах: вдигнат е VPS планът, добавени са параметри и в бъдеще не би трябвало да спира.
Аз се шегувам AlexFoag, и то не към теб, а към онзи дето на безплатната услуга търси кусур ...

Поне да пуска попъпи и попъндъри на разни онлайн казина...
Няма комерс тука достатъчно = слаб проект.

Аз се шегувам AlexFoag, и то не към теб, а към онзи дето на безплатната услуга търси кусур ...
И защо да не търся кусур? Всяка публично предлагана услуга може да се коментира свободно. Нали затова е създадена тая тема. @alexinfoag наистина сложи бутон за donate или нещо такова, ок съм от време на време да пускам някой лев да го има проекта.

И защо да не търся кусур? Всяка публично предлагана услуга може да се коментира свободно. Нали затова е създадена тая тема. @alexinfoag наистина сложи бутон за donate или нещо такова, ок съм от време на време да пускам някой лев да го има проекта.
Ще пускаш к.ра ми янко, ай спрете се вече! Сайтът си работи перфектно в този си вид!

Горе