CPA Marketing

• Автор Автор leni
  • Начална дата Начална дата

leni

New Member
Здравейте,

искам да помоля за помощ от ваша страна, тъй като съм много нова в интернет маркетинга. Наскоро разбрах за съществуването на CPA мрежи и възможността да се рекламира по интернет чрез тези мрежи, но все още ми е много неясен целия процес. Знам, че първо трябва да се регистрирам в такава мрежа, знам имената на някои уж надеждни американски такива, знам че те ми предоставят линкове, но от там нататък не ми е много ясно. По какъв начин мога аз да ги рекламирам, трябва ли да имам собствен сайт, той задължително ли трябва да е на английски и тн., възникват ми много въпроси. Може ли някой да ми помогне по тази тема? От къде мога да си намеря литература, за да се подготвя преди да започна да правя нещо?

-

Последно редактирано от модератор:
От: Re: CPA Marketing

Здравей,
мерси за отговора. Предпочитам с CPA поне в началото, иначе с английския нямам проблем.

От: CPA Marketing

Само на мен ли ми излиза грешка при разархивирането

-

Последно редактирано от модератор:

Паролата е "asz132", не е "asz132.". Предполагам затова ти дава грешка.

п.с. You must spread some Reputation around before giving it to Attacker again.

Само на мен ли ми излиза грешка при разархивирането

Ако си изтеглил само единия файл, ти дава грешка, че трябва да заредиш 2-рия. Изтегли всичките архиви, и тогава разархивирай.

Здравей Attacker,
мерси много за материалите. Има какво да се чете :), изисква се време и търпение и както ти каза най-вече практика... надявам се да потръгне...

Здравейте,
Файловете с курса мога ли да получа, в дох не ги намирам.
Благодаря!

Атакер сигурно е в отпуск, все пак да повторя молбата си. Знам, че в Дох престоят на файлове е по време, може би - 24 часа :(

Намерих отговори на повечето си въпроси тук zaplataonline.com.
Благодаря за отзивчивостта.

Горе