Cyberpanel + litespeed или Plesk + nginx

И щом мислиш, че Wix е мана небесна, значи много различен тип клиенти имаме с теб. Според мен няма да имаме допирни точки в постовете си тук. ;)
Клиентите 1 на ръка - ние като цяло сме в различни индустрии.
Аз не оперирам в нискотехнологичния сектор (панели, PHP-базирани CMS-и и тем подобни).

Добре, сега честно. Тъй като не съм пускал никога команда в конзолата за създаване на мейл на човек (персонален) , много по лесно ли е? Имам предвид от това да нацъкаш през интерфейса. Мани го сетъпа, готовия после за удобството да създаваш, правиш някакви операции. Само да уточня - става дума пак да се даде информация като име, парола , да сложиш Крон задачи. За някакви груби изпълнения през терминала да убием процеси, ок. Но за такива по-дребни. И изключвам момента, че никой няма да цъка, защото няма нищо, което е неоспоримо предимство на това да нямаш контрол панел.

Не разбира се, също така това е тотална лудост, в терминала тези операции са по-бавни, по-рискови и по удобни, освен ако не си DevOps и не си автоматизирал всичко с ansible скриптове, също така ако сте голям екип, не всички са технически толкова добри, панела е много важен за бизнеса.

Поздрави.

Мислех че Станимир управлява 8-цифрени гранде айти проджекти и екипи от 300+ човека, пък то ше излезе че и той инсталира опенкарти и вп-та и като цяло обслужва дребния бизнес.

Добре, сега честно. Тъй като не съм пускал никога команда в конзолата за създаване на мейл на човек (персонален) , много по лесно ли е? Имам предвид от това да нацъкаш през интерфейса. Мани го сетъпа, готовия после за удобството да създаваш, правиш някакви операции. Само да уточня - става дума пак да се даде информация като име, парола , да сложиш Крон задачи. За някакви груби изпълнения през терминала да убием процеси, ок. Но за такива по-дребни. И изключвам момента, че никой няма да цъка, защото няма нищо, което е неоспоримо предимство на това да нямаш контрол панел.
толкова по-зле за човекът, на който си помогнал
да се ползва email услуга от shared hosting... нямам думи

толкова по-зле за човекът, на който си помогнал
да се ползва email услуга от shared hosting... нямам думи
Идеално е примерно за някоя люлинска авторка на еротична поезия - да си получава фен мейлите там :hankey::D

Мислех че Станимир управлява 8-цифрени гранде айти проджекти и екипи от 300+ човека, пък то ше излезе че и той инсталира опенкарти и вп-та и като цяло обслужва дребния бизнес.

Рядко отговарям и валидиран хора нереализирани в живота, виждам теб и още няколко човека тук, пишете някакви коментари и съм 100% сигурен, че сте хипер неудачници в живота, най-вероятно живеете още при родителите си и съм убеден, че не е по ваш избор, а защото просто сте неможачи, представи си щом живота ти се формира до това да пишеш и атакуваш непознати хора, това говори доста за теб. За разлика от теб аз имам реален живот и не живея в някакъв измислен свят на депресия и отчаяност, сигурно и жена не си виждал скоро и най-вероятно не напускаш мястото от което живееш, пък и се надявам, да нямаш семейство защото представи си жената която е до мъж като теб, тази жена сигурно ще е доста, доста депресирана.

Моят съвет към теб е да погледнеш живота извън интернет и малко да влезеш в реалният такъв, защото най-вероятно на 30+ ще си самотник-неудачник и ще ти остане само писането във форумите и социалните мрежи, това е доста тъжно и жалко. Аз мисля за теб и се тревожа, направи и ти това.

Идеално е примерно за някоя люлинска авторка на еротична поезия - да си получава фен мейлите там :hankey::D
Който какъвто бюджет има. Имат опции, избира се тази,.
За разлика от вашите клиенти, които явно водят някаква много секретна хомо комуникация и не искат шер, масовката не е това. ;)
Другите не отделят допълнителен бюджет за това. Явно верно не знаете къде се намирате. o_O

Рядко отговарям и валидиран хора нереализирани в живота, виждам теб и още няколко човека тук, пишете някакви коментари и съм 100% сигурен, че сте хипер неудачници в живота, най-вероятно живеете още при родителите си и съм убеден, че не е по ваш избор, а защото просто сте неможачи, представи си щом живота ти се формира до това да пишеш и атакуваш непознати хора, това говори доста за теб. За разлика от теб аз имам реален живот и не живея в някакъв измислен свят на депресия и отчаяност, сигурно и жена не си виждал скоро и най-вероятно не напускаш мястото от което живееш, пък и се надявам, да нямаш семейство защото представи си жената която е до мъж като теб, тази жена сигурно ще е доста, доста депресирана.

Моят съвет към теб е да погледнеш живота извън интернет и малко да влезеш в реалният такъв, защото най-вероятно на 30+ ще си самотник-неудачник и ще ти остане само писането във форумите и социалните мрежи, това е доста тъжно и жалко. Аз мисля за теб и се тревожа, направи и ти това.
Да, този е от тях. И клони към това да го мушка диктатор. :)
Не му обръщай внимание на малките хора, те така захапват другите, вродено им е. Като мухите лайнарки, които си летят и пречат, и нищо друго. Ако не им се обръща внимание, те само са си там. После ги сменят други и така.

Който какъвто бюджет има. Имат опции, избира се тази,.
За разлика от вашите клиенти, които явно водят някаква много секретна хомо комуникация и не искат шер, масовката не е това. ;)
Другите не отделят допълнителен бюджет за това. Явно верно не знаете къде се намирате. o_O

Писал, че работи в високотехнологични проекти човека, той ако беше някой въобще и име, нямаше да се крие зад ника Contra, представи си какъв неуданик е само, аз като нападам поне си слагам името, не се крия като страхливец. Ако си здраво стъпил човек на земята, ще си напишеш поне името, човек обаче е неудачник и сега като прочете мойте писания, ще почне да плаче което е доста тъжно и понякога се чудя дали да пиша и отговарям на такива хора, защото не искам да ги разстройвам.

Просто, тези хора не разбират, че ако продължават така, няма да доведе до нищо хубаво в живота им, щом неговият фокус е над хората какво били правили и какви били, това е достатъчно, аз нямам време да анализирам някой какво прави и да го следя, дори помни какво съм писал през годините, този човек сигурно има ултар в къщи на мен, явно и други потребители тук имат мой ултар, като гледам как ме нападат хахаха.

Поздрави.

След 2015 г. все още да нагласяш опенкарти и уордпреси = да ядеш хляба на стотици безработни лелки във фейсбука.

След 2015 г. все още да нагласяш опенкарти и уордпреси = да ядеш хляба на стотици безработни лелки във фейсбука.
Да. Лесно и бюджетни.
Не можем всички да правим мулти-милионни проекти от космически технологии, които на практика вършат същата работа. Но глупака плаща, така, че действайте. ;)

Има такива сайтове на тези платформи, че някои от великите ти разработки няма да му стигнат доходите и след два живота. Пък ти им продавай от якото. ;)

Горе