Dedicated copywriter needed EN

.gnom

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте колеги,

Търся си копирайтър за стартиращо онлайн списание. Темите на които ще се пише са технологични и бизнес новини, пътувания, новини от общ характер и създаване на профили на различни предприемачи/бизнесмени. Големината на статиите ще бъде между 300 и 500 думи, като аз предоставям източниците. Платформата е WP, като постовете можете да пишете онлайн или офлайн и в последствие да ми ги пращате.

Нямам извънземни изисквания към постовете. Искам да са написани на добър, отпуснат, разговорен английски, без изкуствени думи и термини. Също така трябва да минават тест за плагиатство, което смятам, че в днешно време е стандарт. Пращате ми демо статия, за да придобия представа за стила ви и ако ми хареса- започваме веднага. В процеса на работата ще подържаме връзка.

Търся си сериозен човек, за когото копирайтинга да е основно занимание. Хора, които търсят моментен доход не са с приоритет. Имам нужда от копирайтъри постоянно, така че ако намеря някого, с когото да се разбираме и да сме доволни съм сигурен, че мога да намеря и други задачки :)

Що се отнася до заплащането, не искам да оценявам ничии труд и предпочитам вие да ми предложите цена. Плащането става всеки петък през ПП, мъниграм или банков трансфер. Таксите по трансфера се делят от 2те страни. Готов съм да платя авансово за първата седмица, за да сте сигурни, че не булшитвам :).

:|
 
От: Dedicated copywriter needed EN

Здравейте,
изпратила съм Ви лично съобщение.
Поздрави,
Елена
 
От: Dedicated copywriter needed EN

Здравейте,

Проявявам интерес към работата. Може ли да ми дадете e-mail, на който да се свържа с вас.

Поздрави,

Албена
 
От: Dedicated copywriter needed EN

Благодаря на всички, които ми писаха. Явно има доста къдърни и трудолюбиви хора. Поради големия брой съобщения, които получих ще се свържа само с кандидатите, от които се интересувам. На всички останали пожелавам успех :)!
 

Горе