do follow баклинкинг - регистриране на профили

naskobg

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Търся човек да направи около 500 профила в сайтове които аз ще му дам. Пълни инструкции кой е сайта и какви думи да се използватще дам на ЛС.Ако сте коректни, ще ви имам предвид и за други сайтове. Очаквам този които се захване с тази работа да работи бързо и точно.

Моля дайте ми цена и време за което ще свършите работата

Бонус - файловете от които ще следвате инструкциите за регистрация остават за вас.

Желаещите да ми пишат на ЛС. Плащам само пейпал .

50% плащане след като свършите половината работа..и останалите след като свършите работата на 100%

Поздрави на всички!

Последно редактирано:
От: do follow баклинкинг - регистриране на профили

работата е все още свободна..така че за повече информация можете да питате и тук и на пм.

дай повече инфо
в какви сайтове например ще се правят рег ?

здр за всички сайтове един и същи потребител ли ще се ползва ? Освен попълването на регистрационата форма друго ще се извършва ли от нас
каква е офертата на 1 брой регистрация която предлагаш
прати ми 1-2 сайта от списъка да видя за какво става въпрос
Поздрави

Отговарям на всички въпроси.
Регистрации ще се правят в сайтове тип социални.форуми и подобни. Регистрацията за 1 сайт отнема не повече от 1 минута заедно с активирането (ако има такова).След регистрацията добавяте сайта който ще ви дам и думи..Ще ви дам и достъп до имейл където ще активирате профилите.Брой регистрации които трябва да направите е 500 може и да са по малко но не по-малко от 480.
.Добре е да имате инсталиран Адобе Акробат версия. 8 или 9.
Примерни 10+ регистрации като всичко е обеснено с скрееновекое къде и как тук- http://madtvvideo.com/Aug120_quality_part_one_3pdv65b5.pdf

Икскам да знам:
За колко време можете да свършите тази работа?3-4-5 дни?

Цената която предлагам и мога да си позволя е 45 лв.или иначе казано близо 32$.
Мога да платя само в Пейпал.

аз съм съгласен
ако може прати няколко сайта на лс да пробвам и ще ти кажа за колко време ще съм готов :)

Значи..този който ми пише на пм че иска да свърши работата моля да бъде сериозен защото ми писна от хора които си измислят какви ли не причини само и само да не свършат работа,като преди това са написали че ще я свършат.. Писна ми от пишман работници.

Намерих си човек който да свърши работата.
Благодаря.

Горе