Dropshipping/СТАРТ/

RunAway

New Member
Здравейте

Така вече тотално реших да се занимавам със dropshipping и да влагам инвенстиция за бизнеса от доста време се каня и накрая реших да почна и да работя задължено към бизнеса.Но със време от четене и доста неща единственото нещо ,което не открих какви документи са нужни ,че да работя без проблеми и да си нямам ядове след време или още във началото искам да си изкарвам средни доходи към основната ми заплата.Ако някой е във тази сфера или да не е и знае какво е нужно ,моля да напише едно мнение във темата това мнение ще е 1+ за мен.Мерси предварително на всеки ,който помогна на кратко със дадената тема.

П.С - Ако има желащи да се занимават може да пишат на лично съобщение или пак като мнение бих желал и работа във екип стига да е сериозен/а и търпелив/а.


Поздрави : RunAway​
 
От: Dropshipping/СТАРТ/

Опитах се да пиша ЛС, но кутията на потребителя е пълна :)
 
От: Dropshipping/СТАРТ/

Извинявам се вече е празна пращай ако решиш.
 
От: Dropshipping/СТАРТ/

Така вече тотално реших да се занимавам със dropshipping и да влагам инвенстиция за бизнеса от доста време се каня и накрая реших да почна и да работя задължено към бизнеса.

Sorry за off-а, но, човече, все едно слушам спортната министърка. Не е сериозно така...
 
Re: От: Dropshipping/СТАРТ/

Sorry за off-а, но, човече, все едно слушам спортната министърка. Не е сериозно така...

Грам не е офтопи, много си е топик. Аз като му прочетох изречението, не знам точно какво ще предложи около дропшипинга. Внимавайте колеги, вижте как се изразява и му мислете. Иначе успех, ако не е шано история. ;)
 

Горе