eBay контакт.

hypnozye

New Member
Здравейте, имам няколко въпроса. Ще ви бъда много благодарен, ако помогнете.

1. Как да се свържа с ибей? Искам да се свържа с тях безплатно, пробвах опцията да ми се обадят, но ми изписва че ми е грешен номера. Номерът ми е да речем 0893519186, как да го напиша че да могат от ибей да се свържат с мен? Аз въведох +359 893519186, но нещо не се получава... Също така, ако не се получи те да се свържат с мен, как аз да се свържа с тях безплатно, ако няма такъв вариант, колко поне долу-горе ще ми излезе един разговор между 5 минути.

2. За ибей (Dropshipping) продавачите - как процедирате с тракингите от amazon?

Благодаря.
 
От: eBay контакт.

на eBay ( предполагам .com ) звъниш през скайп на техния номер - набираш го както ти го вади ebay но през набирането на skype . Ако не ти дава зареждаш 5 евро в скайпа и после повтаряш процедурата. Телефона на eBay е toll free -тоест безплатен , но мисля че скайп ти иска да го активираш веднъж с минималната сума . Посреща те бот на ибей с който се въоръжаваш с търпение да се пребориш - иска здрави нерви ако не ти е много добър микрофона :) , след като го пребориш те свързва с оператор и си обясняваш проблема . Много е възможно да ти се разпадне връзката след като ти даде сигнал свободно. Пробваш пак ...или малко по-късно . Предвиди че имаме разлика в часовете. Успех .
 
От: eBay контакт.

Благодаря за отговора. Сега значи остава да си купя пуканки за разговора с бота. :)
 
От: eBay контакт.

На мен при първия ми разговор ми гъгнеше микрофона и ми скъса нервите туй :)
 
От: eBay контакт.

Някак си успях да се разбера с робота, но след това когато трябва вече да ме прехвърли към някой техен асистент, чакам и след това ми затварят. Може да са чули разговорът ми със робота, ако е така ми е ясно защо ми затварят. :)

п.с. МНОГО ми е слабо нивото на говорене на анг, но исках да се пробвам да разговарям с тях, нали човек така се учи най-добре.
 
От: eBay контакт.

Пробвай няколко пъти.Никой не ти затваря,просто като звъниш със скайп и се получава така.Купи си voip от сонетел и няма да имаш грижи.Робота и аз трудно го минавам и затова му викам само БЛА БЛА БЛА докато не ме прехвърли към агент.
 
От: eBay контакт.

И защо толкова се натискаш да говориш с тях като ти е лош английския? Няма да ти кажат нещо по различно от информацията в мрежата.
 

Горе