Ebay курс/ноу-хау/ или нещо подобно

fantaze

Member
Здравейте,
От доста време чета за дропшипинг и наскоро видях, че това е осъществимо и в Ибей. Разбира се, по форумите има доста изписано,
но мен ме интересува има ли някъде събрана систематизирана тази информация или нещо като курс? Наскоро попаднах на
една фирма ДСД Доминейшън, но ми се струват малко МЛМ... Ако някой има впечатления да сподели. Също така мисля и собствени
стоки да продавам и не знам възможно ли е да се съвместяват двете дейности от един профил? Ще се радвам, ако можете да помогнете.
 
От: Ebay курс/ноу-хау/ или нещо подобно

Ще се радвам, ако за тази 1г. от регистрацията се бяхте разтърсили из форума по ключова дума „eBay“.

ZJEytf5.gif


Гарантирам, че ще намерите нужните отговори и резултати. И не използвайте български наименования на ТОТАЛНИ английски думи, тъй като рядко се намират резултати за тях (нормалните хора превключват на EN и си ги пишат думите на EN).
 
От: Ebay курс/ноу-хау/ или нещо подобно

Ако не намериш нищо винаги може да ползваш google :)
 
От: Ebay курс/ноу-хау/ или нещо подобно

Бях за 1 месец в DSD. Има интереси и готини видеа, но започнеш ли да схващаш за какво става въпрос.. осъзнаваш че DSD е 1 малка капка от 1 огромно море.
Но за начало си заслужава да се пробва PRO версията, да направиш първите печалби за да избиеш 20$ входа. След това се отписваш и си бръмчиш сам. Отделно има БГ страница (затворена), колегите са услужливи и помагат, макар че има и големи пациенти.
 
От: Ebay курс/ноу-хау/ или нещо подобно

^ е „Retail Arbitrage“ реално практически, а не DS, ако трябва да сме технически коректни. И не, не дават „know-how“, ако трябва да сме още по-конкретни, а базови познания (по-скоро „how-to“), извлечени от studies/lessons/etc., които са оформени като заплащане на определени Tiers с вградени 2-3 инструмента.

Иначе да, накрая осъзнаваш това за морето, както и следните изводи от тук, а най-накрая, че така или иначе винаги се е печело най-много от wholesale, важното е някой друг милион заделен да имаш (в наличност, който поначало и чрез retail arbitrage може да бъде насъбран, само дето ще отнеме 10-15г.+), някой друг warehouse за складиране, бърза логистика, качествена multilang-поддръжка.
 

Горе