Econt WooCommerce Plugin

Виж файлът 25696Виж файлът 25697Виж файлът 25699Виж файлът 25700Виж файлът 25701Виж файлът 25702Виж файлът 25703

Ето всички да видят, че целия ти пъгин е жалка имитация на плъгина на МрежаНет за наредба Н-18, но със страхотни дефекти в него. Очаквах да напишеш какво сме копирали от теб? Изглежда си много запознат с нашите продукти, а не сме ти ги предоставяли. Отдавна ми е ясно какъв си, просто един имитатор, който проси подаяния от потребителите си, за да им поправи бъговете, които сам е сътворил. Задавал ли си си въпроса какво ще се случи с плъгина ти ако му сложиш цена и се конкурираш реално с нас? Ще ти кажа какво ще стане, 190-те ти инсталация ще се засилят към нулата със 190 км/ч, а твоите "приятелчета" ще се превърнат в твои хейтъри, защото единственото нещо, което харесват в теб и плъгина ти е, че се възползват от труда ти безплатно. Моя съвет е вместо да клеветиш и хейтиш, да се учиш от по-добрите и да измислиш и направиш нещо свое и оргинално, вместо да копираш като папагал. Смешно е да ми пишеш за Зони за доставка, след като това е функционалност на WooCommerce от версия 2.6, когато ние вече създавахме плъгини за WooCommerce, а за теб никои не беше и чувал, и която функционалност отдавна ни беше в roadmap-a и това лято дойде момента, за да я осъществим.

Казваш, че съм говорил за твоя плъгин, всеки включително и ти може да прочете по-нагоре кой стартира с клеветите, епитетите и нападките. За твое сведение не ме интересуваш. Съжалявам, сигурно ти се иска да е различно, но при срещите ми с клиентите ми ти никога не си бил моята тема.
Първо, че аз нито съм ви виждал кода на плъгина за наредбата нито съм копирал каквото и да е от ваш плъгин. Виждал съм плъгина за еконт преди години, когато беше безплатен и на потребители от фб групите, които ме молят да видя защо не работи. От там нататък всичко ми е споделяно от вашите КЛИЕНТИ ( които си плащат безбожни пари ).

И не ми говори как никога не съм ти бил тема при разговори с клиенти, щото хора в офис в който се ходили са ми споделяли точно обратната и как сте говорили, че било БЛЕДО КОПИЕ.
Най-малкото нито съм гледал вашите какво предлагат и какво не, нито ме и интересува. Дори и да имате повече функционалност на мен тя не ми трябва и ако на някой толкова много иска да се напише нещо подобно, ще му я напиша.

Айде сега да влезеш и да провериш ей тези линкове:

https://wordpress.org/plugins/bulgarisation-for-woocommerce/ -
Кутийката в админа е взета от този плъгин като идея. Айде сега ходи да ги съдиш защо са ползвали кутийка, която е дефолтна функционалност във WooCommerce. Както ще бъде взета и идеята за генериране на ПДФ-и в бъдещи версии. И да от там ще видя какво и как са ползвали, защото плъгините в WordPress и всичко което се пише за него е под gpl v2 лиценз, ако изобщо знаеш какво е това.

А за дублираните и допълнителни полета - При положение, че трябва да се въведат тези данни от някъде е нормално да се създадат полета според нуждите като име на фирма, еик, ддс номер и всички настройки за правилното работене на плъгина и изисквани от наредбата за генериране на файла. Съответно трябва да има и от къде да си свалиш одиторския файл, който пак използва Vue.js календар. За полетата в админа съответно са разписани 1 тон класове и са направени да работят с Vue.js, ES6, dynamic import, webpack и т.н. което вие дори не знаете какво е.

Също още при разработката е комуникирано с community-то да има полета в чекаута. И този резултат с чекбокса е след няколко версии на плъгина след съвети и опции от ползвателите. Там също са използвани дефолтна функционалност на WooCoomerce.

Нямаш грам патент върху функционалността на WooCommerce и техните хукове, css и js.
Нямаш нищо общо с изискванията какво да съдържа 1 фактура.
Изискване на наредбата е да има QR код в документа и ясно описано какво трябва да съдържа.
Това че темплейта от библиотеката която съм ползвал прилича на твоя мене хич не ме интересува. Ходи търси сметка тука https://github.com/artkonekt/pdf-invoice. И да пак е под GPL2 лиценз и пак мога да го ползвам, променям и разпространявам.

Като сте големи програмисти що не ми покажете копиран код? Да ми обясниш кое как и защо и кое е копирано?! Сигурно съм ползвал същите хукове като вас хахахахаха. Или има някакъв foreach подобен на ваш? :D :D А чакай, ти си мислиш че css класовете на WooCommerce и WordPress съм ги копирал от вашия плъгин? Хахахха.

И пак няма как това да се случи защото аз вашия плъгин НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ. ДОРИ 1 РЕД КОД. А това, че визуално се доближава нямаш никакви права над полета и интерфейс и е чиста случайност.

Плъгина е направен да работи със всякакви теми и в комбинация с всякакви плъгини. Съответно всичко е доведено до минимум и се използват добри практики при разширение на WooCommerce.

"Смешно е да ми пишеш за Зони за доставка, след като това е функционалност на WooCommerce от версия 2.6, когато ние вече създавахме плъгини за WooCommerce, а за теб никои не беше и чувал, и която функционалност отдавна ни беше в roadmap-a и това лято дойде момента, за да я осъществим."

Версия 2.6 е от 2016-та година ако не ме лъже паметта. Сега сме на 6.9. Сериозно ли roadmap-a ви е толкова бавен :D

За разлика от тебе аз този плъгин съм го написал за community-то, а не да печеля от него и много хора са ми предлагали коалиция да го пуснем платен, но не е направен с тази цел. А да се ползва безплатно. Ако не ти харесва смени платформата. Аз помагам за развитието на платформата в България и създавам продукт, който няма аналог ( айде да не се обидиш ще кажа безплатен аналог ) и ще помогне за създаването на повече WordPress сайтове. Това е моя подарък към платформата и плъгина винаги ще бъде безплатен.

"За твое сведение не ме интересуваш." Като не те интересувам се спри да пишеш под публикации във връзка с плъгина. Когато ТИ спреш, ще спра и аз. И не ми казвай само че аз съм го започнал, защото преди 2 дена пак си писал под публикация за моя плъгин. Дори съм те блокирал за да не ти виждам глупостите и можеш да си дърдориш колкото искаш, ама щом администратори на групите ми пращат скрийншоти ( в 2 от най-големите групи ) сам си прави сметката.
Спри се да си правиш евтина реклама на кой плъгина му не ставал и ставал и под постове за чужди плъгини да си предлагаш твоите. Когато ТИ спреш, ще спра и аз.
 
Последно редактирано:
Беше, ама с тия цени за подновяване всяка година се оакахте. Никой не го ползва, вече има алтернативи и то никак не са зле.
Пс: от вчера има нов официален плъгин на Еконт, някой тествал ли го е вече?
Аз го тествах и съм много доволен към момента.
Много повече опции от плъгина на мрежата, като например лесно добавяне на логика при цените за доставка. Пример: безплатна доставка над 50лв за офис на Еконт и безплатна доставка над 140лв до адрес става супер лесно, а при плъгина на мрежа трябваше да им се пише доколкото си спомням, за да ти дадат един снипет, който да сложиш.
Освен това можеш да го конфигурираш така, че да се плаща само процент от куриерската услуга над определена сума, което е доста полезно.

Общо взето има всички опции - нещо, което го нямаше при предишния безплатен официален плъгин. Той беше много дървен и работеше само в попъп, което обърква масовия потребител.

@xmartix много интересен подход сте избрали, за да се защитите. С тези си изказвания само карате хората да мислят, че сте се ядосали на човека, защото е пуснал подобен на Вашия плъгин безплатно.
В една от групите се бяха оплакали от ваш продукт, че не върши работата, която искат и след това се включихте в коментар и решихте проблема на питащия. Нещо, което не сте направили като са ви писали тикет. Това не е поддръжка като за 100лв на година, ще ме извинявате. Купувал съм бая плъгини и тези, които струват по 100$ и 50$ на година са много, ама много по-комплексни. Справка - Wp All Import, който е наистина сложен плъгин и така наречени от Вас имитации никой не е успял да направи с толкова много опции. Цената е точно 150 долара, като това включва доживотна поддръжка. Вашето е точно скубене на перушина или стригане на вълна, както искате го наречете.
И освен това, къде ви е патента, че да обвинявате човека в "имитация"? Колко различни визии и функционалности според вас може да има плъгин, който е строго специализиран и има само 1 употреба?
 
Последно редактирано:
И да допълня, че в Мрежа има един много интересен плъгин -

WooCommerce PayPal Unsupported Currency Compatibility plugin​


Този плъгин струва 59лв. Да, точно така, 59 лева за нещо, което се постига с 20 реда снипет във functions.php - справка: https://stackoverflow.com/questions...gateway-disabled-paypal-does-not-support-your

или може да инсталирате плъгина на webops, който е напълно безплатен.


И те ли ви имитираха? Предполагам, че хората в stackoverflow също копираха Вашето гениално решение?
 
Аз го тествах и съм много доволен към момента.
Много повече опции от плъгина на мрежата, като например лесно добавяне на логика при цените за доставка. Пример: безплатна доставка над 50лв за офис на Еконт и безплатна доставка над 140лв до адрес става супер лесно, а при плъгина на мрежа трябваше да им се пише доколкото си спомням, за да ти дадат един снипет, който да сложиш.
Освен това можеш да го конфигурираш така, че да се плаща само процент от куриерската услуга над определена сума, което е доста полезно.

Общо взето има всички опции - нещо, което го нямаше при предишния безплатен официален плъгин. Той беше много дървен и работеше само в попъп, което обърква масовия потребител.
Може ли линк да го видя :Д че не намерих в сайта на еконт. Тези настройки които казваш и аз съм се помъчил да ги улесня доста. Реално 2 шипинг метода добавяш и казваш дали е до офис или до адрес и съответно колко е безлатаната и до колко поемаш от доставката. Интересно ми е да видя те как са го направили :D
 
Намерих някакъв `Econt Delivery OneCheckout` от техния сайт. Сложих го. Не видях настройки. Влизам в чекаута и...
1663346710281.png

Голяма хаканица отново. Ако имаш къстъм полета... еми нямаш ги вече. Сменяш шипинг метода - еми не се маха това грозното. Ако искаш със Спиди? Ееее бако не може. :D
 
Намерих някакъв `Econt Delivery OneCheckout` от техния сайт. Сложих го. Не видях настройки. Влизам в чекаута и...
Виж файлът 25705

Голяма хаканица отново. Ако имаш къстъм полета... еми нямаш ги вече. Сменяш шипинг метода - еми не се маха това грозното. Ако искаш със Спиди? Ееее бако не може. :D
Не, настройките не се правят от админа, а от https://delivery.econt.com/
От там генерираш ключа за връзка и всички настройки и допълнителни услуги.
 
Не, настройките не се правят от админа, а от https://delivery.econt.com/
От там генерираш ключа за връзка и всички настройки и допълнителни услуги.
Да, досетих се. Просто ифрейма са го преместели като заменят дефолтните полета вместо във попъп. Най-голямата грешка на всички - да пипат полетата там.
А, забравих... като пуснеш плъгина и веднага нотис :D

1663347445607.png
 
Тоя верно е прост, плъгините на мрежа.нет са едни от най-големите лайна с който съм работил.
Не знам какво се пъни, това че намаза малко покрай еконт и си повярва май
 
И да допълня, че в Мрежа има един много интересен плъгин -

WooCommerce PayPal Unsupported Currency Compatibility plugin​


Този плъгин струва 59лв. Да, точно така, 59 лева за нещо, което се постига с 20 реда снипет във functions.php - справка: https://stackoverflow.com/questions...gateway-disabled-paypal-does-not-support-your

или може да инсталирате плъгина на webops, който е напълно безплатен.


И те ли ви имитираха? Предполагам, че хората в stackoverflow също копираха Вашето гениално решение?
Опитайте да го направите, както е описамо в линка, който сте публикували с актуалната версия на плъгина на WooCommerce за PayPal и ако стане ми се обадете :)
 
Аз го тествах и съм много доволен към момента.
Много повече опции от плъгина на мрежата, като например лесно добавяне на логика при цените за доставка. Пример: безплатна доставка над 50лв за офис на Еконт и безплатна доставка над 140лв до адрес става супер лесно, а при плъгина на мрежа трябваше да им се пише доколкото си спомням, за да ти дадат един снипет, който да сложиш.
Освен това можеш да го конфигурираш така, че да се плаща само процент от куриерската услуга над определена сума, което е доста полезно.

Общо взето има всички опции - нещо, което го нямаше при предишния безплатен официален плъгин. Той беше много дървен и работеше само в попъп, което обърква масовия потребител.

@xmartix много интересен подход сте избрали, за да се защитите. С тези си изказвания само карате хората да мислят, че сте се ядосали на човека, защото е пуснал подобен на Вашия плъгин безплатно.
В една от групите се бяха оплакали от ваш продукт, че не върши работата, която искат и след това се включихте в коментар и решихте проблема на питащия. Нещо, което не сте направили като са ви писали тикет. Това не е поддръжка като за 100лв на година, ще ме извинявате. Купувал съм бая плъгини и тези, които струват по 100$ и 50$ на година са много, ама много по-комплексни. Справка - Wp All Import, който е наистина сложен плъгин и така наречени от Вас имитации никой не е успял да направи с толкова много опции. Цената е точно 150 долара, като това включва доживотна поддръжка. Вашето е точно скубене на перушина или стригане на вълна, както искате го наречете.
И освен това, къде ви е патента, че да обвинявате човека в "имитация"? Колко различни визии и функционалности според вас може да има плъгин, който е строго специализиран и има само 1 употреба?
Отново измислици! Плъгинът за доставка с Еконт на МрежаНет има опция за частично плащане на куриерската услуга, като се споделя цената между изпращача и получателя от първите си версии.

Няма никакъв проблем да се конфигурира безплатна доставка над определена сума до офис и до адрес. Сега си спомням, че някой ни беше питал за това без да си е купил плъгина ни, вероятно това сте вие, вероятно сте взели нулирана версия на плъгина ни и сте искали да получите съпорт, но така не се получава нещата при нас.

Никога не сме оставяли неразрешен тикет! Възможно е някои наш клиента да е потърсил помощ другаде, това няма как да предотвратим, но гарантирам, че всеки потребител, който се е обърнал към сме му помогнали. Нашия съпорт е на светлинни години пред съпорта на Еконт и който работи с нас го знае отлично!

Разбирам какъв търговец сте, след като 100лв. на година с вкл. ДДС, което е колкото една кутия цигари на месец ви е скъпо :)
 
Последно редактирано:
Опитайте да го направите, както е описамо в линка, който сте публикували с актуалната версия на плъгина на WooCommerce за PayPal и ако стане ми се обадете :)
Ok, уикенда ще видя какво има променено и ще го кача в репото.
BTW от твоите плъгини нито един няма да бъде приет е репото :D
 
Тоя верно е прост, плъгините на мрежа.нет са едни от най-големите лайна с който съм работил.
Не знам какво се пъни, това че намаза малко покрай еконт и си повярва май
Не е възможно да сте работили с нашите плъгини, а и да искате няма как да ви ги предостаявим.
Ние не работим с простаци.
 
Ok, уикенда ще видя какво има променено и ще го кача в репото.
BTW от твоите плъгини нито един няма да бъде приет е репото :D
Че къде си видял премиум плъгини в репото бе симпатяга :), много си забавен. Напомняш ни на един лукчо, който ни крадеше плъгините и ги продаваше на една козметична фирма и след като го хванахме се криеше като мишка зад някакъв gmail адрес. Позна ли се? Голям веселяк си :)
 
  • Sad
Реакции: Sky
Ok, уикенда ще видя какво има променено и ще го кача в репото.
BTW от твоите плъгини нито един няма да бъде приет е репото :D
То тея дето преглеждат ще те говорят цял ден. За 1 снипет цял плъгин :D
 
Няма никакъв проблем да се конфигурира безплатна доставка над определена сума до офис и до адрес. Сега си спомням, че някой ни беше питал за това без да си е купил плъгина ни, вероятно това сте вие, вероятно сте взели нулирана версия на плъгина ни и сте искали да получите съпорт, но така не се получава нещата при нас.

Никога не сме оставяли неразрешен тикет! Възможно е някои наш клиента да е потърсил помощ другаде, това няма как да предотвратим, но гарантирам, че всеки потребител, който се е обърнал към сме му помогнали. Нашия съпорт е на светлинни години пред съпорта на Еконт и който работи с нас го знае отлично!

Разбирам какъв търговец сте, след като 100лв. на година с вкл. ДДС, което е колкото една кутия цигари на месец ви е скъпо :)
За опцията за безплатна доставка до офис и адрес над определена сума съм питал и аз, а тогава имах лиценз за два сайта. Имам и няколко неразрешени тикети, свързани с бъгове. Приемете, че тук няма никой на вашето ниво и не си губете времето.
 
Не е възможно да сте работили с нашите плъгини, а и да искате няма как да ви ги предостаявим.
Ние не работим с простаци.
Тия овъртания не на мен, кода ти е лайна и няма да го пуснат в репото.
 
Че къде си видял премиум плъгини в репото бе симпатяга :), много си забавен. Напомняш ни на един лукчо, който ни крадеше плъгините и ги продаваше на една козметична фирма и след като го хванахме се криеше като мишка зад някакъв gmail адрес. Позна ли се? Голям веселяк си :)
Ти верно си тъп, даже си и прост.
Запали и като ученичка скачаш затова че някой е пуснал нещо без пари а ти продаваш. Жалък си, а тия внушения са толкова малоумни, че няма кой да ти се върже>
 
Той беше много дървен и работеше само в попъп, което обърква масовия потребител.
Да това му беше основния проблем и заради тъпия поп ъп беше неизползваем, потребителите просто неможеха да поръчат.
 
Първо, че аз нито съм ви виждал кода на плъгина за наредбата нито съм копирал каквото и да е от ваш плъгин. Виждал съм плъгина за еконт преди години, когато беше безплатен и на потребители от фб групите, които ме молят да видя защо не работи. От там нататък всичко ми е споделяно от вашите КЛИЕНТИ ( които си плащат безбожни пари ).

И не ми говори как никога не съм ти бил тема при разговори с клиенти, щото хора в офис в който се ходили са ми споделяли точно обратната и как сте говорили, че било БЛЕДО КОПИЕ.
Най-малкото нито съм гледал вашите какво предлагат и какво не, нито ме и интересува. Дори и да имате повече функционалност на мен тя не ми трябва и ако на някой толкова много иска да се напише нещо подобно, ще му я напиша.

Айде сега да влезеш и да провериш ей тези линкове:

https://wordpress.org/plugins/bulgarisation-for-woocommerce/ -
Кутийката в админа е взета от този плъгин като идея. Айде сега ходи да ги съдиш защо са ползвали кутийка, която е дефолтна функционалност във WooCommerce. Както ще бъде взета и идеята за генериране на ПДФ-и в бъдещи версии. И да от там ще видя какво и как са ползвали, защото плъгините в WordPress и всичко което се пише за него е под gpl v2 лиценз, ако изобщо знаеш какво е това.

А за дублираните и допълнителни полета - При положение, че трябва да се въведат тези данни от някъде е нормално да се създадат полета според нуждите като име на фирма, еик, ддс номер и всички настройки за правилното работене на плъгина и изисквани от наредбата за генериране на файла. Съответно трябва да има и от къде да си свалиш одиторския файл, който пак използва Vue.js календар. За полетата в админа съответно са разписани 1 тон класове и са направени да работят с Vue.js, ES6, dynamic import, webpack и т.н. което вие дори не знаете какво е.

Също още при разработката е комуникирано с community-то да има полета в чекаута. И този резултат с чекбокса е след няколко версии на плъгина след съвети и опции от ползвателите. Там също са използвани дефолтна функционалност на WooCoomerce.

Нямаш грам патент върху функционалността на WooCommerce и техните хукове, css и js.
Нямаш нищо общо с изискванията какво да съдържа 1 фактура.
Изискване на наредбата е да има QR код в документа и ясно описано какво трябва да съдържа.
Това че темплейта от библиотеката която съм ползвал прилича на твоя мене хич не ме интересува. Ходи търси сметка тука https://github.com/artkonekt/pdf-invoice. И да пак е под GPL2 лиценз и пак мога да го ползвам, променям и разпространявам.

Като сте големи програмисти що не ми покажете копиран код? Да ми обясниш кое как и защо и кое е копирано?! Сигурно съм ползвал същите хукове като вас хахахахаха. Или има някакъв foreach подобен на ваш? :D :D А чакай, ти си мислиш че css класовете на WooCommerce и WordPress съм ги копирал от вашия плъгин? Хахахха.

И пак няма как това да се случи защото аз вашия плъгин НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ. ДОРИ 1 РЕД КОД. А това, че визуално се доближава нямаш никакви права над полета и интерфейс и е чиста случайност.

Плъгина е направен да работи със всякакви теми и в комбинация с всякакви плъгини. Съответно всичко е доведено до минимум и се използват добри практики при разширение на WooCommerce.

"Смешно е да ми пишеш за Зони за доставка, след като това е функционалност на WooCommerce от версия 2.6, когато ние вече създавахме плъгини за WooCommerce, а за теб никои не беше и чувал, и която функционалност отдавна ни беше в roadmap-a и това лято дойде момента, за да я осъществим."

Версия 2.6 е от 2016-та година ако не ме лъже паметта. Сега сме на 6.9. Сериозно ли roadmap-a ви е толкова бавен :D

За разлика от тебе аз този плъгин съм го написал за community-то, а не да печеля от него и много хора са ми предлагали коалиция да го пуснем платен, но не е направен с тази цел. А да се ползва безплатно. Ако не ти харесва смени платформата. Аз помагам за развитието на платформата в България и създавам продукт, който няма аналог ( айде да не се обидиш ще кажа безплатен аналог ) и ще помогне за създаването на повече WordPress сайтове. Това е моя подарък към платформата и плъгина винаги ще бъде безплатен.

"За твое сведение не ме интересуваш." Като не те интересувам се спри да пишеш под публикации във връзка с плъгина. Когато ТИ спреш, ще спра и аз. И не ми казвай само че аз съм го започнал, защото преди 2 дена пак си писал под публикация за моя плъгин. Дори съм те блокирал за да не ти виждам глупостите и можеш да си дърдориш колкото искаш, ама щом администратори на групите ми пращат скрийншоти ( в 2 от най-големите групи ) сам си прави сметката.
Спри се да си правиш евтина реклама на кой плъгина му не ставал и ставал и под постове за чужди плъгини да си предлагаш твоите. Когато ТИ спреш, ще спра и аз.
Колкото и да се обясняваш всичко се вижда на снимките от предходната ми публикация и на малко дете ще стане ясно, че си копирал.
190 активни безплатни инсталации за две години това казва всичко за качествата на плъгина ти! Това е присъдата на комюнитито ти. Да не споменаваме, че преди месец са били над 200, явно има отлив. Продължавай да гледаш какво правят другите, копирай го и си мисли, че си по-добър! Браво, Парушев, велик си! Ние никога няма да те стигнем! :)

п.п. когато някой търси как да разреши проблем, за който фирмата ми предлага решение, във Facebook групи или форуми или по друг начин, в които взимам участие не виждам как очакваш да не отговоря и да предложа услугите си. Нали искаш да се конкурираш с нас?
 
Колкото и да се обясняваш всичко се вижда на снимките от предходната ми публикация и на малко дете ще стане ясно, че си копирал.
190 активни безплатни инсталации за две години това казва всичко за качествата на плъгина ти! Това е присъдата на комюнитито ти. Да не споменаваме, че преди месец са били над 200, явно има отлив. Продължавай да гледаш какво правят другите, копирай го и си мисли, че си по-добър! Браво, Парушев, велик си! Ние никога няма да те стигнем! :)
:D Щом ми следиш инсталациите супер. :D Пак ти казвам, че не знаеш как работи брояча. Вярвай си на какво си искаш. И 10 човека да са и 1 да го ползва съм ок.
Да питал съм във фб и комюнитито щото е писано за тях, не аз да печеля пари а те да имат това от което имат нужда. Безплатно. Като не им върши работа могат да ми пишат да оправим проблема. Всеки който ми е писал ще ти каже че е пускан ъпдейт веднага. Като не ми пишат и са видяли проблем, нормално да е останало. Ама разликата е че ти правиш същото и чакаш да ти репортнат проблем, а те хората си плащат за софтуера, не да са тестъри.

Можеш да си говориш на "клиентите" колко искаш, но хората в бранша и пипали код ти го казаха.

"когато някой търси как да разреши проблем, за който фирмата ми предлага решение, във Facebook групи или форуми или по друг начин, в които взимам участие не виждам как очакваш да не отговоря и да предложа услугите си. Нали искаш да се конкурираш с нас?"
Пускай си твои публикации и не пиши под тези за мене. Щом го правиш ТИ, не очаквай, че ще стоя и ще гледам. Каквото повикало такова се обадило.
 
Последно редактирано:

Горе