EDU, GOV Backlinks

KALOS

Premium
Тъй като вчера попаднах на темата: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=20134 , реших да пусна и аз няколко списъка за тези, на които им трябват. При това - 1/някой от сайтовете не са актуални 2/някой от тях изискват да изчакате модерация 3/няма парола и ги предоставям безвъзмездно, но ще махна файла след една седмица, за да има все пак някакво ограничение за безогледният спам. Ако някой ги иска след като бъдат изтрити, да ми пише тук или на ЛС.

http://www.filesonic.com/file/76565429
 
От: EDU, GOV Backlinks

Благодаря, Калос за желанието и споделения ресурс. Имаш реп от мен :)
 
От: EDU, GOV Backlinks

Супер Kalos....има интересни адреси. Сега оставя да си намеря някоя програмка за ауто съмбит в блогове :) , че са много за ръчен съмбит.
 
От: EDU, GOV Backlinks

ами повечето май не са актуални, но както е казал народа който търси намира . Някой знае ли филтър за търсене на .edu сайтове в които може да се постват коментари ?
 
От: EDU, GOV Backlinks

да , благодаря ти Калос , повече хора като теб могат повече да осмислят този форум
 
От: EDU, GOV Backlinks

:Мерси, тъй като се оказа че по-голямата част от линковете са мъртви, ще оставя файла да си стои за теглене:
Вярно е, че напоследък все по- малко се споделя - вместо към посткомерсиално, преминахме към хиперкомерсиално общество, а лично на мен това не ми допада.

Внимавайте като слагате репа: човека, който ми е дал такъв с анотация mercii , всъщност ми е дал отрицателен реп - парадоксално е някак.. /Е, може и да е сарказъм, знам ли../
 

Горе