Продава се: Facebook страница 4к фенове жени БГ 25-40 г

kostianev

Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте,

продавам Facebook страница https://www.facebook.com/pupibulgaria, феновете са събирани с Фейсбук реклама жени от България между 25 - 40 години е аудиторията. Феновете са около 4000, преди това е действала като страница за детски дрехи.

Не съм мислил за цена, очаквам предложения.
Продавам също така самостоятелно Онлайн магазина - www.pupi.bg само системата, стоката вече е продадена.
Продавам и домейни за пупи.бг, пупи.гр и пупикид.ро ако някой има интерес.

За контакти Съобщение, kostianev (at) gmail.com или на телефон 0884872240
 
Колега, а урл-а сменян ли е? Мисля имаш право на 1 смяна и край, тоест може някой да се възползва и да смени тематиката. Аз детски неща почти нямам. Но имам женски чат - пат. Идея си нямам колко струва това? Хубаво е да назовеш цена.
 
Успех в продaжбaтa колегa :) тaкивa мaлки стрaници повече от 60 лв едвa ли някой ще дaде стрaници нaд 10 к тaм сa хубaвите пaри :)
 
Здравейте, на мен реално не ми трябва страницата вече. Мисля, че веднъж е сменян URL-а и май може да се слее страницата с друга евентуално, да се прехвърлят хората. Иначе все ми е тая за цената, просто да не ми седи, който иска да я взима.
 
Ако веднъж е сменяно урл-то повече не може. За сливане не знам как става. Каква цена и искаш?
 
Мадам Вержи, що се вреш и ти барабар с мъжете, явно не разбираш от хубава ракия? Ако си ти на снимката, давам 5лв за снима полегнала на другия баджак!
 
Мадам Вержи, що се вреш и ти барабар с мъжете, явно не разбираш от хубава ракия? Ако си ти на снимката, давам 5лв за снима полегнала на другия баджак!
:) Всеки имa прaво нa глaс не зaвисимо дaли е мъж или женa :)
Не ми е ясно кaкво толковa ви дрaзни ,че изрaзявaм мнение a относно снимкaтa много ясно личи ,че не съм aз :) ;)
 
Мадам ще ти го кажа добронамерено, надявам се не си селска пръчка и ще ме разбереш. Когато някой обяви нещо за продажба, в този форум има така наречените кибици - често срещана група и по градски тържища, пазари и.т.н., та същата тази група не се интересува истински какво се продава, но е там за сеира и да си прави кефа, съответно почва едно обсъждане, едни мнения. В крайна сметка вредят на продавача, защото лекомислено изразяват мнения. Общо взето резултата е, че повечето сериозни търговци се оттеглят от тази нездравословна среда защото и нов мерцедес да продаваш кибиците ще ти намерят махна и ще кажат, че могат да го вземат от съседа Гошо по-евтино. Като резултат губят всички защото рано или късно всеки продава нещо и му се случва същото. Не говоря за случаите когато се разобличава някаква измама. но не виждам какво има да се обсъждат цени.
 
Та след осъществяване на сделката:

fafsfd.PNG


Да си имате едно на ум. Имало условия .... :D
 
Не знаех, че купувача ще започне да спами брутално :) от името на Пупи. Върнах парите на колегата, отказвам се да продавам страницата, защото не знаех, че ще се ползва за такива цели :) Съжалявам за което. Успех на всички.
 
  • Like
Реакции: Sky
Ти си много интересен, как прецени от 1 публикация, че се спами брутално??? И как щеше да ме накараш да спра да спамя от името на пупи :D ако се беше затрил от страницата преди да пусна линка? Както и да е, направо утрепа коня с лопатата
 
Явно не ме бива в тези продажби, не бях предвидил такава възможност. :(
 
Последно редактирано:
kostianev каза:
50 BGN :D Колкото да пием по една ракия!
:):):):D:D:D:):):):(Tук една ряпа за колегата kostianev да си настърже за мезе към ракийката
100-pcs-Redskins-Fruit-Radish-Vegetable-Seeds-font-b-Garden-b-font-And-Courtyard-Farm-font.jpg
 
Последно редактирано:

Горе