Продава се: Facebook страница 4к фенове жени БГ 25-40 г

Колега, аз затова питах дали може да се сменя урл и.т.н. и щях да взема тези неща предвид, защото утре като купи някой домейна и сайта ще цъфне на моята врата. Ако искаш може да пробваме дали се сменя урл-то и ако да, ще я купя и ребрандирам. Аз имам 5-6 интересни детски продукта, така че може и да ми свърши работа.
 
Най-лесната смяна в случая, която фейсбук би позволила на първо време ми се вижда да остане само Кids Fashion . Другото няма да ви е проблем да си го смените. Трият се снимките и участвате. :D:D
 
Не съм го правил до сега, ще пробвам и ако се смени ще пиша допълнително.
 
Всяка страница може да се ребандира и то много лесно! Това е страница с реално заинтересовани хора харесали и продуктите в тази тематика. Това са потенциални клиенти, това е страница с хубав авторитет и смислени хора! Ако пускат спам пред тези 4000 човека вероятността да влезне някои в публикацията е по - малък от колкото ще бъдат продажбите ако пуснете една детска тениска да продавате! Страницата е супер за човек които ще я използва за развитие и печелене, не за глупав спам!

Ами след като купувате само страницата е нормално собственика да иска да я ребрандирате, все пак този човек е вложил средства за рекламни материали, за сайт, за домейн и то на няколко езика и други! Купете всичко заедно и след това спамете на воля, но тук няма и един човек които да е смислен, затова не пиша и във форума, затова и не ви помагам, затова и не ви отговарям на постоянните съобщения тук и по майла ми щот сте балуши!

Ако някои иска да я ребрандира и има нормален смислен проект да я купи за 50 - 100 лева и след това собственика на страницата да ми пише че я е продал и аз ще му я ребрандирам безплатно както поиска и линка ще сменя и името на такова кавото може да бъде (името трябва да отговаря на условията на фейсбук, както и линка).
 
Какво значи балуш? И кого визираш за такъв? Щото и аз пиша в тая тема, после да не почнеш да обясняваш, че не си имал мен в предвид, по добре да се уточним от сега.

И урл-то ще смениш на кукуво лято ако вече е сменяно един път.

@kostianev пробвай да смениш, но недей запазва, за да може купвача сам да си реши.
 
Ако веднъж е сменяно урл-то повече не може. За сливане не знам как става. Каква цена и искаш?

Ако в момента администрираш две страници, може да видиш какъв е процеса на сливане, като влезеш в общите настройки, после сливане, въвеждаш паролата на администраторския профил и там ясно пише условията. Тъпото е, че ако Фейсбук не отчете страниците за сходни, може да изгориш и с двете.
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_2017-06-04-20-11-26.png
    Screenshot_2017-06-04-20-11-26.png
    85.1 KB · Преглеждания: 8
  • Screenshot_2017-06-04-20-11-32.png
    Screenshot_2017-06-04-20-11-32.png
    95.3 KB · Преглеждания: 7
Ами ако примерно сливам със страница направена вчера?
 
можеш. само имента трябва да се еднакви или много близки, за да ти позволи.

Даже да са еднакви или много близки имена, пак не можеш винаги да ги слееш.
 
Защо ако са еднакви да не може какво ти е изписвало като съобщение. Има лимит тази функция но е 5-6 сливания. С еднакви имена не ми е сливало като вече съм правил повечко. Излиза това:
d58cf87473504f7eac27da16827ea696.png

Но дори тогава може да се слее, просто не ми дава право на избор а запазва страницата която има възможност и дава това:
5b293d95bf424ac9b6f754f05175f8ac.png
 
Ами ако примерно сливам със страница направена вчера?

Няма значение кога е направена. Важно е да бъдат в една категория, да са със сходни имена, да бъдат на една тематика. Имаш примерно страница "предприемач", новата я правиш с име "предприемач13".

Важно:

Пиша от опит, но в сливането има бъг, понякога работи, понякога не. А и сега си ъпдейтват постоянно, та не се знае доколко коректно ще работи.
 
И се извинявам за коментарите! Все пак темата е за продажба на страница. Успех! ;)
 

Горе