Предлагам: Facebook Ads/ Google Ads консултации

dimsmim

Member
Рейтинг - 100%
19   0   0
Здравейте, занимавам се с Facebook Ads и Google Ads вече няколко години. Имам опит както в агенция за дигитален маркетинг с много клиенти, така и само с конкретни компании. Мога да предложа следните услуги:

- Помощ с настройки на нови кампании в Facebook Business Manager и Google Ads. Тук мога да помогна с всички видове кампании, бидинг стратегии и цели, както и настройки по аудитории.
- Помощ с вече съществуващи кампании и идеи за оптимизация за по-добри резултати.
- Цялостен преглед на активен акаунт и предложения за структура и конкретни оптимизации по кампаниите.
- Помощ при решаване на конкретен проблем с кампании/ад сетове/реклами.

Разбира се, необходимо е да ми разкажете малко за проблема преди прегледа на акаунта, за да е максимално полезна консултацията и за да е сигурно, че мога да отговоря и помогна.
Цена за 1 час консултация: 55 лв.
 
Последно редактирано:
dimsmim има реален опит в което се убедих лично.
Препоръчвам го!
 
Направихме няколко консултации с Мария и съм много доволен. Показа ми някои основни грешки, които допускахме в таргетирането и съответно резултатите веднага се подобриха осезаемо. Ще работим и занапред и се надявам да е все така успешно :)

Препоръчвам!
 
Допълвам се, че към момента имам свободно време и за менажиране на малки акаунти. При интерес, пишете ми.
 
Здравей, занимаваш ли се с това да преглеждаш профили и да прецениш какви грешки има в него, също така да дадеш съвети и насоки?

Поздрави,
Станимир И
 
Здравей, занимаваш ли се с това да преглеждаш профили и да прецениш какви грешки има в него, също така да дадеш съвети и насоки?

Поздрави,
Станимир И
Здравей, да, точно това предлагам.
 

Горе