Facebook-fans/likes/ads/impression

И аз имам едни 18 лв. платени към него преди няколко месеца за друг вид реклама, после се покри тотално доста време. Сега уж се разбрахме да взема някакъв тестов пакет за 5 лв., повече от седмица мина и имам по-малко от 100 фена. Обяснението беше, че изпълнява над 10 поръчки и мен ме оставил по-назад. Ок, аз съм търпелив, ще почакам. Засега съм с неутрално мнение, но имам предчувствието, че ще стане негативно като ми свърши търпението.
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Поръчах тестов пакет - не знам дали и 50 добавени има. Скоро стават 2 седмици. Писахме си по скайп. Предложи ми да ми набере 30к фена за една нова страница. Казах му, че няма проблем, да почне да ги набира и на 10000 ще плащам. Подчертах, че държа на този вид разплащане поради а) липса на репутация, б) неуспех с тестовия проект. Беше УЖ съгласен, но щял да почне след 10 дена, тъй като имал други поръчки, за които са платили вече хората. След логичния ми призив след като плащащите предварително са с предимство да се върне на моите 1000, за които съм платил и да ги довърши ми отговори, че то това било друга поръчка и нямало общо с тази. WTF? Каквато и да е логика в това изказване аз не я намирам. В последствие изчезна от скайп.

Моят съвет е - не се занимавайте с глупости. Както някой друг беше изтъкнал в темата, до преди има няма 3 седмици е пускал теми, че търси да "изкара парици от нета". Жалко, че не го видях по-рано, да не губя време.

П.П.: За да развеселим обстановката, ето един бисер от комуникацията ми с автора на темата:

Аз: "Ок, за какъв срок да очаквам 10к фена..грубо?"

Той: "Пусни си ФБ реклама към страницата, аз ще пусна покани към приятелите си, до няколко дена ще има 2000! Гарантирам ти!"
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Аз няколко пъти попитах как се "набират" тези фенове, но никой не ми отговори. Само с изпращане на покани не можеш да гарантираш колко хора ще харесат дадената страница.
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Здравейте тук съм но получих много поръчки тези дни.Сега давам срок за изпълнение на всяка поръчка в рамките от 7-30 дни се изпълнява 1 поръчка поради големия интерес.Както вече ви казах за пръв път продавам в България затова тук е и по бавно в чужбина продавам за минимум 15 долара 1000 интернационални фена и така става доста по бързо при тях.В момента набирам още малко екип за да се забързат нещата.На всички съм записал поръчките ви и за колко фена платил колко са му предоставени и така.
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Радвам се, че имаш много поръчки, но моята кога ще я завършиш?
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Аз също имам платена поръчка, която трябваше да се изпълни, или да започне да се изпълнява от 05.12. Писах и лична бележка 2 дни по-късно - нямам отговор...
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

И аз съм в кюпа с две поръчки:) Едната изпълнена на 60%, другата на 20% кога ще се изпълни договореното нямам представа. Това трябва да ни е за урок да не плащаме предварително!
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Не, обратното. В чуждестранните форуми тези, които имат повече „vouches / rating“ са по-ЛЕГИТИМНИ, както и имащи много повече публикации и регистрация от по-отдавна. Тук идея си нямам защо моделът е тотално объркан – т.е. първо да плащате, пък после да чакате. Ми ще чакате, нормално. Ако seller-а беше първи, тъй като имате повече vouches, и като свърши поръчката да му се разплатите, сега проблеми нито една от 2-те страни нямаше да има, логично. И последният вариант, чрез използването на „MM“ ( Middle Man / среден човек ). Т.е. да се платят кинтите на него от страна на buyer-а и когато seller-а си свърши работата, buyer-а е доволен, то MM-а да изпрати чак тогава кинтите на seller-а ( запазвайки за себе си някакъв % комисионна за тази работа, разбира се :) ).

Виждам и че някой се е досетил да прерови профилът на даденият seller за стари постове. Това е хубаво, но като е „след дъжд качулка“ реално смисъл – няма :).
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

пич пиша ти за последен път след като не ми отговори на 2те лични съобщения. Ще си изпълняваш ли поръчката към мен или да ти набивам негативен itrade, да те набиваме в черния списък на потребителите +бан и тн. Ако не ми отговориш до 2 дни те подкарвам, честни ти казвам. Даваш ми гаранциии за изпълнение, а покритие?...въздух. Няма тука целият форум с теб да се занимава. Ако не си коректен хващай пътя!!!
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Аз вече я свърших тази работа с негативния itrade. Все пак чакам от 5.12, днес сме 15.12, а и много мразя, когато някой не ми отговаря на съобщенията. Лошото е, че това не ги плаши особено, утре ще цъфнат с други никове... На мен леко ми прекипя и по отношение на другия измамник Реджи /Денис Амбурса/ ще предприема всички действия, които са ми по силите...
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Хайде вече съм постоянно тук.
Моля всеки да си даде групата и да продължа да ви правя фенове (аз съм ги записал де )
Извинявам се за поредн път за липсата ми известно време.
И само сега д каж понеже като гледам половината не са разбрали.
Новогодишния бонус се дава само ако се продадат до 100 000 фена до края на годината.
Така че моля не на потребители на който са платили за 1000 фена аз съм направил 500 и те да ми казват че имам още 1000 фена да им правя.
Хайде давайте линкове.И ще помоля темат ми да се върне в пазара за да я продължа.
Също така в момента се изработва и сайт за нашия екип така че много скоро ще можете да си поръчате през него.
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

http://www.facebook.com/OriginalenBG
направил си не повече от 300
сега: 1 124 души харесват това

Чакам да си довърши работата!
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Също да посяня че ние не сме спирали поръчките но работеше само 1 човек от целия екип и явно е пращал по малки количества фенове ине сме си записали всички поръчки и колко фена сме пратили затова моля сега тези на който съм им пускал фенове и са стигнали до даден момент сега да не се възползват от възможноста и да кажат че съм им предоставил доста по малко фенове и това е било еднократно.

А по специално при теб започнах при 490 Последно си имал 950 фена което си е почти 500 и да.Така че при теб няма никакъв шанс да са по малко от 300
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Също в момента може да закупите и акаунти с приятели.
А за тези който са платили за фенове а са плочили половината пример
платили сте за 1000 фена получили сте половината
може да си вземете акаунт с 500 приятела в него.
А за дргите цените са следните
1000 приятела 10лв
2000 приятела 19лв
3000 приятела 26лв
4000 приятели 35лв
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Ако си беше влезнал в скайпа щеше да видиш къде съм си правил реклама на групата! Аз няма да те чакам цяла седмица да се появиш.
Явно си измамник!

edit: ако обичате върнете му темата в търговия да му шибна 1 отрицателен трейд
 
От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Явно съм влизал но още преди да пуснеш рекламата си написал че имаш 950 фена така че явно ти си измамника
 
От: От: Facebook-fans/likes/ads/impression

Тогава си натрисайте негативната репотация аз съм рзпратил парите на екипа поръчките ви ще бъдат изпълнени може да е бавно но ще бъдат изпълни и тогава спирам вече да продавам тук фенове.Знаех ме пазара в чужбина хем е по доходоносен хем е по разбран

Както казах махам се от тук но поръчките ви ще бъдат изпълнени збогов сега гледам че има още хора който продават фенове купувайте си от тях.
 
Пич, какви бонуси новогодишни, какви 5 лв.?!
Тия криви сметки да гледаш колко са били феновете днес и след 5 дни работа да си приписваш всички нови фенове хич не ми харесват. Имахме договорка за 1000 фена, не си докарал повече от 100 (дори да приемем, че всичките ти си ги докарал). Кога ще приключиш с поръчката?!
Отдавна загуби доверието на целия форум. Ако си имал някакви временни проблеми и си честен и искаш да си върнеш доверието - обяви всички поръчки, които си поел в момента, обяви КОНКРЕТНИ СРОКОВЕ, в които ще бъдат приключени поръчките и НЕ ПРИЕМАЙ НОВИ ПОРЪЧКИ докато не си свършиш работата, за която вече ти е платено!
 

Горе